2777
2789

لطفا گارد الکی نگیرین و تعصب الکی نداشته باشین محترمانع نظرتون رو بگین

امروزداشتم ب مامانم میگفتم من اونقد خوشگل نیسم کسی عاشقم شه اخرش سنتی میرم،مامانم گف اونایی ک سنتی ازدواج میکنن پایدار ترن تا اونایی ک عاشق میشن بعد ازدواج میکنن

چون اونایی ک سنتی میرن جلو بر اساس عقل تصمیم میگیرن و بعد کم کم علاقه و عشق بوجود میاد ولی اونایی ک اول عاشق میشن و دوستی عشق کورشون میکنه نمی بینن بدیارو، مامانم خودشم خیلی سنتی نبودن بابام عاشقش شده بوده، تو همین سایت خیلی دیدم طرف نوشته هفت سال ذوست یودیم تازه ازدواج گردیم فمیدم بدردم نمیخوره یا بداخلاقه فلان مشگلو داره،البته تو هر دو ک استثنا صد درصد هست

نظر شما چیه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست دارم با عشق ازدواج کنم ولی به نظرم صحبت مادرت منطقی هست

وای منم

عشق یواشکیو دلم میخاد تحربه کنم با کلی استرس وای

امیدوارم نصیب هممون عشق ابدی بشه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

هرکدوم این دوتا اگر بدون شناخت و یهو باشه شکست احتمالش زیاده

اصل عاقلانه بودنه اگر اون دوستی هم عشق کورش کنه  طرف رو نشناسه احتمال شکست بسیار

اگر در سنتی هم فقط صرف ظاهر و اینا تصمیم گرفته بشه همینطور

- **ازدواج سنتی و عاشقانه هردوتاش می‌تونه موفق یا ناموفق باشه، بستگی به آدم‌ها داره.**

- تو سنتی، عقل بیشتره، تو عاشقانه احساس؛ اما هردوتا اگه شناخت درست نباشه، آخرش می‌تونن به مشکل بخورن.

- مهم اینه که قبل ازدواج واقع‌بینانه طرفو بشناسی، بعد ازدواج هم بلد باشین با هم بسازین.

- حرف آخر: **فرمول قطعی نداره، مهم اینه با چشم باز انتخاب کنی و خودت و طرفت بلد باشین زندگی رو بچرخونین!**

راستش من دید خوبی ب سنتی ندارن بیشتر ب چشمم شبیه ی معاملس

خودمم خاستگارای سنتی رو رد میکردم و در آخر با عشق ازدواج کردم

و تا الان ک ۷.۸.۱۰ ساله میگذره تا الان مشکل خاصی با همسرم نداشتم و خیلی راضیم از تصمیمم

و بهرحال هرکسی انتخاب خودشو داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اکثر سنتیا فکر ابرو هستند و میشینن بدبختی و به جون میخرن صداشون در نمیاد که این اشتباهه و از نظر بزر ...

نمیدونم ولی خب چرا باید تحمل کنن؟خیلیام مذهبی نیسن ولی سنتی ازدواج میکنن

😐😐عشق چیه اصلا کیلو چنده بابا

اونایی که سنتی ازدواج نمی‌کنن لزوما عاشق هم نیستن همون اول و با عقل هم جلو می‌رن. و نه راستش من واسه خودم حداقل واسم خیلی عجیبه چطور ممکنه یکی بیاد خواستگاری سنتی‌

یعنی معیارش چیه به‌هرحال‌. حرف این همسایه و اون همسایه؟ تو خیابون دیده خوشش اومده؟ مامانش اسم دخترای محل رو نوشته تاس می‌اندازن هرشب خونه یکی بالاخره یکیش به‌درد بخوره؟ واسه من قابل اعتماد نیست

به نظر منم سنتی خوبه دوستی وقت تلف کردنه

منم همین نظرو دارم،ولی دلم عشق وعاشقی اولیه هم میخاد