2777
2789
عنوان

فوبیای مرگ هنگام عمل بینی

403 بازدید | 65 پست

تو اینستا بعضی چیزا رو میبینم مثلا موقع بیهوشی با بینی چی کار میکنن و ی چیزی مثل چکش میکوبن 

یا مرگ موقع عمل بینی به هر دلیلی 

خیلی میترسممم😭😭😭😭

دماغ عملیا بیاین صفر تا صد تجربتونو بگین اطفا 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ۵۰روزه که عمل کردمسوالت چیه

بیشتر ترسم از به هوش نیومدن و مردنه ، و دور از جون همه بدتر از همه چیز زندگی نباتیه 

چند درصد احتمال داره این اتفاقا؟ 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

هیچ ترسی نداره بی هوشی دیگه 

برا ترس از مرگ موقع عملم خودت قبل عمل چکاپ قلب برو اکو و اینا 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
چکش میکوبن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ی چیزی مثل چکش بود 

نمیدونم چیه دقیقا 

هیچ ترسی نداره بی هوشی دیگه برا ترس از مرگ موقع عملم خودت قبل عمل چکاپ قلب برو اکو و اینا

اگه چکاب و اکو رفتیم و خطای پزشکی شد چی ‌؟😭 

بیشتر ترسم از به هوش نیومدن و مردنه ، و دور از جون همه بدتر از همه چیز زندگی نباتیه چند درصد احتمال ...

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن

نبض و ضربان قلبت مدام توسط دستگاه چک میشه

از طرفی عمل سنگینی هم نیست که این اتفاق بیفته

البته منم یخرده فکر میکردم

من سال 91 عمل کردم ولی بعدش همش ابریزش دادم

هنوزم داری؟

منم مشکلم اینه که بمیرم

من فقط تو نی نی سایت شنیدم تو عمل کسی مرده تو اطرافیانم هرکی عمل کرده زندست 

خدایا یعنی من اینقد بنده بدی بودم که هرچی ازت خاستم ندادی؟ یعنی اینقد از من بیزاری؟ مگه من بندت نیستم چرا منو برای همیشه گذاشتی کنار؟ ای کاش منو به این دنیا وارد نمیکردی😔 وقتی خدایی به این بزرگی بهم پشت کرده از بنده‌هاش هیچ توقعی ندارم مگه چی ازت خاستم اینقد آرزوهای من برات سنگین بود؟ دلم ازت شکسته💔 خدایا مگه غیر از تو کیو داشتم که صدامو بشنوه 😭😭 ۲۲بهمن۱۴۰۳...

بیشتر ببینید
عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکننبض و ضربان قلبت مدام توسط دستگاه چک میشهاز طرفی عمل سنگینی هم نیست که ...

پس چرا بعضیا میمیرن ؟

منم مشکلم اینه که بمیرممن فقط تو نی نی سایت شنیدم تو عمل کسی مرده تو اطرافیانم هرکی عمل کرده زندست

دقیقا منم 

حتی تو فامیل یکی از خارج اومد عمل کرد و بعد چند روز رفت