2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم منو شست و پهن کرد

565 بازدید | 31 پست

شوهرم از مجردیش وزن بالایی داره 120کیلو  وزنشه...اصلا رعایت نمیکنه ...حالا چند وقتیه رژیم گرفته 

امروز وقتی بچهام میرفتن مدرسه ازم خواستن براشون آبگوشت بزارم .منم بار گذاشتم ...اینم بگم آبگوشتای من فقط اسمشون آبگوشت به زور دوتا تیکه کوچیک گوشت بندازم داخلش.

برای شوهرم هم یکم سالاد و مرغ آبپز گذاشتم به خواست خودش.اما وقتی ظهر اومد خونه بوی آبگوشت به بینیش خورد گرفت حسابی خورد هرچی هم اصرار میکردم بی فایده بود ..هوا هم گرم بود حسابی ...پشت سرش هم گرفت یکی دو ساعت خوابید.

حالا غروب رفته مغازه حالش به هم خورده بود داداشش برده بودش دکتر و نوار قلب گرفته بودن...بعدم رفته بود خونه مامانش و حسابی چقولی کرده بود ...یه دفه دیدم گوشیم زنگ میخوره مادر شوهرم حسابی توپش پر بود همینجور یه بند حرف میزد که کدوم عاقلی تو این هوا آبگوشت میپزه و تو میخوای بچمو بکشی و عقل نداری بدون خداحافظی هم قطع کرد ...

میدونین از چی می‌سوزم غذاهای مادر شوهرم همیشه یه وجب روغن روشه همین امروز هم قیمه پخته بود.دوتا برادر شوهر مجرد دارم هر کدوم دوبرابر شوهر من بعد به من میگه بی عقل 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوش شوهرتو بکش به مادرشوهرتم بگو غذاهای تورو خورده کوضعش شده این 

این منم از همه جا وا مانده….                                                 تا روزی که عشقم برگرده از دلتنگیای من بشنوین💔

آبگوشت ربطی ب هوا نداره ما هر فصلی باشه میخوریم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید