2777
2789

متنفرم ازشون و میدونم این حس متقابله!! 

خیلی ایراد گیر و حرف درست کن هستن پشت سرمم زیاد بدگویی کردن تو این دوهفته چجور رفتار کنم ؟ هوف دیسک کمرم دارم موندم چطور پذیرایی کنم ازینان ک از جاشونم تکون نمیخورن با بچه هاشون عین شاهزاده میشینن بقیه باید بیارن و ببرن😐😐😐 

کاش یه طوری بشه نیان🤦‍♀️ دستمونم به شدت خالیه خدا بخیر کنه

اگه پدرشوهرمم بیاد دیگه واویلاست... مرتیکه انگار باباشو کشتم نمیدونم چرا اینقد با من بدن کاریم نکردم بخدا😐😐 خواهرشوهرم زنگ زد ک خبر بده میان بعدبا طعنه و کنایه به شوهرم میگه اوووه یه سال شد هنوز دختره فرار نکرده چیزیم بلده که مونده؟😐😐😐 چون یه شهر دیگه ایم بیشتر برا فضولی میان که ببینن من چی بلدم چی بلد نیستم!!! (جاری قبلیمم با همین دخالتا ک چیزی بلد نیس و فلان و فلان طلاقش دادن بدبختو)

حتی  با خوندن متنش هم جهنم برام تداعی شد!

خدا کمکت کنه عزیزم

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نفس بکششششش

بگو دیسک کمرم اود کرده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
اخرش که قرار حرف پشتت باشه چیزی بلد نیستی کار نکن بگو خودشون پاشن

البته تا چند روز اولو‌خ‌ب پذیرایی کن بعد همش پیش شوهرت بگو واقعا خسته شدی دیگه نمیتونی به شوهرت بگو پاشن‌کمکت کنن . خسلی نفهمن اینهمه ادم میخورن یه نفر باید پاشه کار کنه 

خواهر شوهر و مادر شوهرم 3 روز اومدن خونم در حالیکه مادر بیچارش کلا جلو سینک بود از دست خواهر شوهر و دخترش به تنگ اومده بودم بی تربیت پا برهنه میرفت دستشویی و در می اومد 10 ساله هم بود.  ب شوهرم گفتم ابنارو ببر ردکن برن