2777
2789

من خودم کوچیک که بودم پسرخالم هدبندم رو برداشت یه شلوار هم دستش بود میخواست بعدا بپوشه منم رفتم بهش گفتم درش بیار، دربیار(هدبندم رو میگفتم😅) بعد خالم اومده بود میگفت چرا هی میگی پسر من شلوارشو دربیاره؟ با شلوارش چیکار داری

دیوونه ها بد فکر کرده بودن😐😂😂😂💔

شماهم بگید

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه بودم اومدم مثلا غذا درست کنمهرچی اومد دستم ریختم تو قابلمه بردم دادم داییم خورد یه هفته بیمارستا ...

وای خدا😂😂😂😂😂 چیکار کردی با اون بیچاره اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودمو و بابام جایی بودیم دسترسی ب سایت نداشتیم

اون زمان من ازمون تیزهوشان نهم ب دهم داده بودم. 

بعد خواهرم ب بابام زنگ زد گفت که رفته تو سایت دیده من قبول شدم

منم برگام ریخته بود وقتی با آیت الله کرسی و اتل متل توتوله تست هارو زدم چجوری قبول شدم؟! 🤣

بابامم ب عموم زنگ زد گفت ک تیزهوشان قبول شدم

همون لحظه هم بابام پیش بچه ی خواهرش بود ب اوناهم گفت من قبول شدم

خودمم شاااد

رفتیم خونه وارذ سایت شدیم دیدم یچیز قرمز بزرگ وسطش نوشته « عدم پذیرش» 🤣👌

با کلی داغ کردن ب خواهرم میگم چراا گفتی قبول شدم

میگفت بخدا خودش نوشته پذیرش 😭🤣

خواهر اسکلم دبستانی بود،معنی عدم گ نفهمیده بوده فقط پذیرش و معنی کرده 🤣

با کل بچه های کلاس قرار گذاشتیم که امتحانو سفید تحویل بدیم وقتی رفتیم سر جلسه دیدیم هیچ کی بلند نشد ما هم که اینو دیدیم در کمال تاسف امتحانو دادیم 

از کل کلاس فقط دو نفر سفید دادند 😂😂

خودمو و بابام جایی بودیم دسترسی ب سایت نداشتیماون زمان من ازمون تیزهوشان نهم ب دهم داده بودم. بعد خو ...

وای خدا، این چه سمی بود😂😂😂😂😂ذوقتونو از بیین برد

1
5
10
15
20
25
30
35
40