2777
2789
عنوان

بابام ریشاشو نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 39 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری شده بود

ترسناک بعد بابام بیشتر سیبیل میذاره استباهی خراب کرده بود مجبور شد کله شو بزنه

زیرش خال داشت که ازش بدش میومد😂😂 تا اونموقع نمیدونستم خال داره😂😂

بعد قیافه شم برام غریبه شده بود😂😂😂😂

هر وقت تو مو هاتو از ته زدی اونم شیش تیغ می کنه ریشارو بابا ولش کن خب دوس نداره😁🤦🏻‍♀️

این فرق دارع دختر 

من خیلیی از مردار دیدم ۳تیغه هست همیشه صورتشون

خب چیکارش داری اخه

|-قاچاقچی-|  جنازه ام را بسوزانید.. میخواهم حسرت سر خاکم امدن به دل خیلیا بماند.ツ' ولی اگر من بخشیدمت،خودت رو بخاطر شب‌هایی که با گریه خوابیدم نبخش.  به تو که نرسیدم هیچ! به دستت نیاوردم هیچ!.. کل روزایی که باهات ساخته بود همه خراب شدن هیچ..دیدم که؛ بعد از توام نتونستم کلا نزدیک کسی بشم! دیگه انگیزه ایی واسه رسیدن به کسی نبود... 

بیشتر ببینید
همینطوری مُنگه بده ترجمه : همینطوری اصرار کن بازم

جررررررررررر😂

شیرازی هستی؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید

حالا من آرزومه بابام و با ریش ببینم ، اصلا نمیذاره در بیاد ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .