2777
2789

بچه ها من 10 کیلو اضافه وزن دارم

بارها رژیم گرفتم ولی نتونستم رژیم میگیرم ولی شب میرم مثه خرس میخورم اگه هم ی ذره از رژیمم خارج شم کلا ول میکنم دیگ...حتی رژیم خریدم از غفاری دایت

بازم نشده

چیکار کنم اراده کنم و بتونم گشنگی رو تحمل کنم

و اینکه بنظرتون با کالری شماری رژیم بگیرم سریعتر لاغر میشم یا کتوژنیک؟

و اینکه ورزش هم فعلا تا یک ماه نمیتونم برم چون چشممو عمل کردم

کالری شماری بهترین روشه رژیم ها همشون موقتی ان چون باعث گرسنگی شدید میشن و آدم از اونور بوم میفته

و اینکه هرچقدر کمتر بخوری لزوما لاغر نمیشی چون بدن مکانیسم خودش رو با اون کم خوری تنظیم میکنه و بعد یه مدت با گرسنگی هم لاغر نمیشی

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

غذاهای سرخ کرده وقندهای مصنوعی مثل بیسکوییت و شیرینی و نوشابه و قند وشکر حذف کن به جاش مقدار کمی از کشمش و توت و خرما استفاده کن و تنقلات مثل پفک چیپس لواشک بستنی رو حذف کن کلی وزن کم میکنی من بخاطر بیماریم  دکترم رژیم داد که هیچ وقت نباید تنقلات بخورم غذا هم ابپز بااینکه اصلا میزان برنج و نونم رو کم نکردم ۵ کیلو کم کردم