2777
2789
عنوان

ازم شکایت شده یعنی استرس داذم

714 بازدید | 68 پست

من کار ب کار کسی ندارم

از عدل ایران پیام اومده شکواییه ارسالی ثبت شد لینک اینها ندتره بگم کلاه برداری از عدل ایران هم اس ام اس اومدم

رفتم سامانه ثنا دیدم هیچ ابلاغیه ای نیست از یکی پرسیدم میگ برو دادسرا!!

من با هیچکس رفت امد نداشتم و با کسی کاری ندارم

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

گفته شکوایه ارسالی ثبت شده 

یعنی تو شکایت کردی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پرونده قضایی برای شما در سامانه  ADLIRAN ثبت شد

جهت مشاهده پرونده از طریق مرجع زیر اقدام فرمایید

وقت باقی مانده برای حکم جلب 3روز

این مدلی هست متن پیام دریافتی تون؟

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ببین، عدل ایرانو باز کن، برو قسمت اطلاع رسانی پرونده، ابلاغ ها نه! اطلاع رسانی پرونده. سه قسمت میاره که نوشته اطلاع رسانی اشخاصی حقیقی، وکلا، پرونده

شما اطلاع رسانی اشخاص حقیقیو بزن، رمزتو وارد کن، لیست پرونده هایی که تا به الان برات ثبت شده رو میاره بالا. 

شماره پرونده توی اسمس نوشته شده، سرچ کن، قسمت موضوعاتو بزن ببین کی شکایت کرده؟ 

ببین، عدل ایرانو باز کن، برو قسمت اطلاع رسانی پرونده، ابلاغ ها نه! اطلاع رسانی پرونده. سه قسمت میاره ...

رفتم وارد ثنا شد ی بار رفتم ثنا نبود ابلاغیه

یعنی از خود عدل ایرانه؟ منظورم اون قسمت شماره هست که پیام ازش ارسال شدهسیم کارت به نام خودتونه؟

اره از عدل ایرانه

سیم ب اسم خوپمه