2777
2789
عنوان

کیک توت فرنگی پختم مزه آشغال میده حیف اونهمه وسایل😭

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 50 پست

تنها کیک میوه ای که خیلی خوب میشه اول کیک کدو حلوائیه 

دوم  کیک سیب و دارچین که اونم سیباش روی کیک باشن نه داخل کیک یا کف قالب

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
بیشتر ببینید
دقیقااااااا😭😭😭میشه بگی ازکجا دستور هارو پیداکنیم واقعا خوب باشن😭خسته شدم

ببین گوگل ک بزنی خیلی دستوراش خوبه من از سایت خاصی بر نمیدارم دستورو اما تا الان هرچی از روی دستورای گوگل درست کردم خوب بوده

امیدوار به آینده    اگه منو تو تاپیک غیر درسی دیدی بهم بگو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقااااااا😭😭😭میشه بگی ازکجا دستور هارو پیداکنیم واقعا خوب باشن😭خسته شدم

ببین فقط شف طیبه رو دنبال کن👌

۱۳ سال پیش یه وبلاگ آشپزی زد و چیزایی رو عالی آموزش داد که هنوز تازه مد شده

اسم وبلاگش کارگاه آشپزسازیه

سرچ کن گوگل

آدرس پیجشم توی همون سایتش هست

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
بیشتر ببینید

عزیزم همیشه برای توی کیک از اسانس اون میوه استفاده کن یا نهایتا مثلا یکی رو به دو لایه تقسیم کن بینش بعد از پخت توت فرنگی و خامه بذار بعد لایه دوم رو بذار باز توت فرنگی و خامه

حالا غصه نخور من اینقدر کیک خراب کردم تا یاد بگیرم😂😂

نظر منو میخوای؟

یه کیک دیگه درست کن نهایت دو ساعت وقت ببره ولی وقتی بعدی نتیجش خوب بشه کل روز خوشحالی و کیف میکنی

ولی اینجوری ناراحتی تورو میکشه توی خودش

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

عیب نداره بابا فدا سرت،شد تجربه

کلا میوه داخل کیک و شیرینی خوب نمیشه،تو رسپی ها هست قنادی ها هم استفاده میکنن اما جالب نیست به نظرم.کیک فقط با خامه و کاکائو دیگه خیلی قرتی باشه پودر قهوه.والسلام

شما هم ناراحت نباش زحمت خودتو کشیدی عزیزم

عزیزم همیشه برای توی کیک از اسانس اون میوه استفاده کن یا نهایتا مثلا یکی رو به دو لایه تقسیم کن بینش ...

چشم

عزیزم میشه شما هم بگی من دستورهارو ازکجا بردارم خوب باشن واقعا دستورای اینستارو درس میکنم خوب درنمیان

چشمعزیزم میشه شما هم بگی من دستورهارو ازکجا بردارم خوب باشن واقعا دستورای اینستارو درس میکنم خوب درن ...

عزیزم کیک قلق داره باید دستت بیاد بر اساس ذایقه درست کن مثلا

من همیشه از تعداد تخم مرغایی که میگن یکی کمتر میریزم چون از بوی تخم مرغ خوشم نمیاد 

شما هم بزن نت دستور پخت کیک ساده اسفنجی

بعد از پخت بهش مزه بده

مثلا شکلات بریز روش 

یا داخلش خامه و توت فرنگی بریز

یا مثلا من شکلات های ریز میگیرم

مواد کیک ساده رو که میخوام بریزم توی ظرف هر لایه چند تا شکلاتم میریزم

همینجور لایه لایه توش تیکه شکلات میریزم

دیگه وقتی میپزه قاچ که میکنی هم شکلش قشنگه هم مزش

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دستورهای پخت کیک اسفنجی 

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱۰۰ گرم

آرد: ۱۰۰ گرم

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: یک پنس

vanilla essence: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

آماده‌سازی فر: فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

زدن تخم‌مرغ و شکر: تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. با همزن برقی به مدت ۸-۱۰ دقیقه بزنید تا مخلوط حجیم و سبک شود.

اضافه کردن وانیل: وانیل را به مخلوط اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر: در یک کاسه جدا، آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید. سپس به آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد به هم آغشته شوند. دقت کنید که زیاد هم نزنید تا پف کیک از بین نرود.

اضافه کردن روغن (اختیاری): اگر می‌خواهید می‌توانید روغن مایع را هم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

ریختن در قالب: مخلوط را در قالب کیک که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و سطح آن را صاف کنید.

پختن: کیک را در فر قرار دهید و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که کیک طلایی و پخته شود (با چنگال یا خلال دندان تست کنید که وقتی بیرون می‌آید تمیز باشد).

سرد کردن: پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی سرد شود. سپس آن را به آرامی از قالب خارج کرده و بر روی توری قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

نکات:

می‌توانید در این کیک از طعم‌دهنده‌های مختلف مانند لیمو، پرتقال یا کاکائو نیز استفاده کنید.

این کیک می‌تواند به عنوان بیس برای تهیه کیک‌های چند لایه با خامه یا میوه استفاده شود.

بیشتر ببینید

. استفاده از مواد تازه:

مواد اولیه باید تازه و باکیفیت باشند، به ویژه تخم‌مرغ و بیکینگ پودر. تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند.

۲. دقت در نسبت مواد:

نسبت‌های مواد در هر دستور پخت باید دقیق رعایت شوند. کم یا زیاد کردن آرد یا شکر می‌تواند بر روی بافت کیک تأثیر بگذارد.

۳. هم زدن تخم‌مرغ‌ها:

تخم‌مرغ‌ها و شکر باید به خوبی زده شوند تا مخلوط سبک و حجیم شود. این کار باعث پف کردن کیک می‌شود. حداقل ۶ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید.

۴. افزودن آرد:

هنگام اضافه کردن آرد، حتماً آن را الک کنید تا هوا به آن اضافه شود. سپس با حرکات آرام و دورانی هم بزنید تا پف تخم‌مرغ از بین نرود.

۵. عدم باز کردن در فر:

در حین پخت کیک، به هیچ وجه در فر را باز نکنید. این کار باعث می‌شود دما تغییر کند و کیک پف کند.

۶. دما و زمان پخت:

دما باید در حدود ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد باشد و زمان پخت معمولاً ۲۵ تا ۳۰ دقیقه است. از قبل فر را گرم کنید.

۷. تست پخت:

برای تست پخت کیک، از خلال دندان استفاده کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

۸. خنک کردن:

بعد از پخت، کیک را فوراً از فر خارج کرده و بگذارید چند دقیقه در قالب خنک شود، سپس به آرامی از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

۹. انتخاب قالب مناسب:

استفاده از قالب مناسب (با سطح نچسب) در پف کیک تأثیر دارد. بهتر است از قالب کرم یا سیلیکونی استفاده کنید.

بیشتر ببینید