2777
2789
عنوان

بارداری من و بی توجهی شوهرم

947 بازدید | 49 پست

من باردارم و شوهرم اصلا بهم محبت نمیکنه دیروز بهش گفتم یکم لوسیون بزن ب کتفم چون پوستم بی نهایت خشکه دست خودم نمیرفت میدونه اگ لوسیون نزنم تاصب از خشکی پوستم خوابم نمیبره هرچی گفتم نزد بی نهایت ناراحتم بی نهایت حالم خیلی خرابه

اصلا نمیپرسه چیزی لازم نداری چند وقت پیش دلم یه خوراکی خواست در حد ۵۰ تومن گف پول ندارم بخرم😑خودم پول دادم برام خرید 

بهاره کلی میوه نوبرونه تو بازاره یه دونه برا من نمیگیره 

یکم پول داشتم گفتم برو برام میوه بگیر با این پول شب بود میوه فروشی نبود گشتیم فرداش پولو ازم گرفت خرج کرد اصلا نگفت این زن بارداره

بچه ها بی نهایت برا بقیه مهربونه حالا الان دستش یکم خالیه ولی انقدی مهم نیستم ک برام قرض کنه یا اصلا فکرشم نمیکنه

منو تو تاپیکای انرژی مثبت تگ کنین دوست جونیام😘😘😘❤️❤️😘❤️😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خیلی گرفته احساس میکنم غرورم خورد شده من اصلا شکمونبودم الان دلم میخواد نه میتونم بگم ناراحت شدم ن میتونم بگم میخوام هردو صورتش غرورم میشکنه

اخی الهی بگردم🥺ربطی به من و هیچکس نداره تصمیم گیرنده خودتی گلم ولی کاش تو این شرایط فعلا بچه دار نم ...

۵ ساله پدرمو در اورد بس ک گف بچه میخوام نمیدونم الان چ مرگشه

دلم خیلی گرفته احساس میکنم غرورم خورد شده من اصلا شکمونبودم الان دلم میخواد نه میتونم بگم ناراحت شدم ...

منم باردارم شوهر من از لحاظ خوراکی کم‌نمیذاره ولی عوضش آدم‌نیست بهم توهین میکنه سرم داد میزنه چه فایده؟

اگه شوهرت رفتارش خوبه بیخیال شو 

اگه که هم رفتارش بده و دعوا راه میندازه هم به خواسته هات توجه نمیکنه که دیگه نمیدونم چی بگم‌واقعا

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

من فامیلای خودم دورمن هرروز برام غذاهایی ک دوس دارم درست میکنن و میوه بخرن خوراکی بخورن حتما برام کنار میزارن و میارن ولی من بیشتر غصه میخورم ک چرا ب جای اینا شوهرم نمیکنه

دوست دارم یه اعتراضی کنم قهری کنم باهاش ولی حس میکنم غرورم خورد میشه بخاطر ی خوراکی

عزیزم شوهر منم همینه با دعوا متاسفانه بهش فهموندم زورش میاد یه هندونه میگیره میگه بجه بخوره تهشو تو بخور دیگه ما از اینا بچه آوردیم من چون شاغلم از پول خودم میگیرم ولی وظیفه اونه نمیگیره خیلی هم سرد و بی‌احساس تو نیازهای مالی و عاطفی. فقط تو رختخواب برا منافعش مهربونه

شوهر منم با این که ادم خوبیه یسری گفتم کباب بخر بچم هوس کرده تو شکمم گفت به بچت بگو چیزای گرون نخاد سر اون کلی گریه کردم من 

یسری هم برد ۳۵۰ کله پاچه گفت چه خبرته با پول همین میتونستیم کلی چیز بخریم با اینکه ندار نیست

ببین تو قاموس اینجور مردا میشه بخری ؟ لطفا اینو بخر ؟ اگدپول داری بکیر ؟ نیست باید بگی وظیفته بخر پچل نداشت تو خونه انقد بگی پول نداشتی دو کیلو میوه بخری چرا گفتی بچه بیارم 

کلا خوشی بهسون نیومده

عزیزم شوهر منم همینه با دعوا متاسفانه بهش فهموندم زورش میاد یه هندونه میگیره میگه بجه بخوره تهشو تو ...

منم خودم شاغل بودم الان یه مدته ک نمیتونم برم سرکار میتونمم بخرما ولی اینکه حتی بچه ش هم تو شکممه و براش مهم نیس عذابم میده