2777
2789

می‌خوام آرایش کنم 

لاک بزنم 

موهامو اتو کنم

لباس خوب بپوشم 

برم بیرون عکس بگیرم بذارم رو پروفایلم

جایی که نمیرم 

حداقل شاید اینجوری مخ‌پسر موردعلاقمو بزنم 

هرچند مذهبیه 🫤 و شاید خوشش نیاد از این دخترا 

ولی عقل مردا به چشماشونه

برای دل خودت بود بیشتر می‌پسندیدم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو درگیر پسر کردی خدا بدادت برسه تا سر عقل بیای پوستت کنده میشه به نظر من که خودتو درگیر نکن 😆😑

😂😂😂

شدم دیگه خواهر 

هزار بار از خدا خواستم فکرشو از سرم ببره 

ولی انگار دیوونه شدم 

میشه واسم دعا کنی از یادم بره؟

مذهبیه مو اتو کنی آخه پروفت رو ببینه در میره بقیش اوکی ولی حجاب کن چون مذهبیه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید

سلام. خواهر واقعیتو بگم؟

مخالف اینم که عقل هر مردی به چشمشه

درسته آقایون بصری هستند، اما پسری که واقعا مذهبی باشه براش مهمه دختری که انتخاب میکنه عکس اونم با آرایش و اینا نذاره پروفایلش

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید