2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ناراحت شد بنظرتون مقصر منم

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 103 پست
اخه یوقتایی مادرشوهرم تیکه میپرونه الانم رفته سر کارش بخاطر ما خواست نره

چرا بقیه هر چی میگن شما یه توجیهی میاری؟

اول و آخر مقصر اصلی شمایی..

حالام یا باید بگی مامان شمام نیاد یام زنگ بزنی با مادرشوهرت صحبت کنی‌..

دلیلاتم الکیه همش ک من نخاستم و نامزدم لج کرده و ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله که مقصر شمایی 

شما سه نفر باشی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
اخه قطعا ب چشم من میبینن

از الان خودت ننداز تو روابط اونها 

حالا از چشم تو هم ببینند بهتر.  بزار فکر کنند تو آنقدر رو پسرشون تسلط داری 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
پای مادرها وسط کشیده شده و اول کاری دلخوری پیش اومده الان مادر اسی می تونه جمع ش کنه

اون بنده خدا که از همه جا بیخبر 

بنظرم کاری که خودشون کردند و خودشون هم باید جمع کنند

نامزدت بچس رفتارش مثل بچه لج میکنه 

همینا نشونش توی دوره نامزدی نباید نادیدش بگیری

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، نظرتونو واسه خودتون نگه دارید چون ریپلای جواب نمیدم/اینجا تبادل نظره نه تحمیل نظر/اقایون درخواست ندین

من موندم تو کار اون زن داداشهچه زود خودش رو جُل کردهنمیگه یک ماشین مگه چقدر ظرفیت داره!!!حتم دارم می ...

دقیقا 

شاید میره که خرید اضافی واسش نکنن از اونا که میگه تو خرید واسه من فلان چیزو نخریدین نباید واسه دخترتون هم بخرن

همسرش هیچی اون مادر هم گناه داره تو دلش میمونه ک پسرش اونو اضافی دید

دقیقاااااا.. منم باشم دوست دارم تو انتخاب حلقه پسرم یا دحترم باشم. وقتی ببینم طرف مقابل ایل و تبارشو اورده اما من نیستم دلم میشکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹