2777
2789

یه خورده ته دل من لرزید 

مادر شوهرم بنده خدا شاغله ماهی یه بار میرم خونشون بهم نیمرو میده باید ناراحت شم ؟ یا طبیعیه شماها بزرگش کردین؟

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بابا اون کلا مرده و تاپیکش فیکه.زیاد جدیش گرفتین

تاپیکاشو ببین همه در لفافه جنسی هست.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب مادرشوهرت میتونه از بیرون غذا بگیره 😐 

یا یه روز تعطیلی دعوتتون کنه غذا بپزه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

بیین بستگی داره

مثلا با یکی یکم رسمی هستی یا داعم رفت امد نداری میاد دعوتت میکنه وضع مالیشم اوکی هست خب این یه توهینه

برای توهم بستگی به رابطتون داره

و اینکه برای بقیه چطور هست

و میگی شاغله شاید وقت نداره

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

ماهی یه بار میرید قطعا میتونه یه عدس پلو درست کنه.برا خودشون یعنی هر روز نیمرو هست.مگه شاغل ندیدی تاحالا.یا خودتو میخوای گول بزنی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

اگه برای همه همونجور نه ناراحتی نداره.اگه فقط با شما باشه ناراحت میشم .من آدم شکمی نیستم ولی وقتی میرفتم خونه مادر شوهرم و جاریم یا خواهر شوهرم هستن اینقدر ب اونا تعارف می‌کنه ولی ب من اصلا و ابدا چند بار ب دلم اومد ولی آخرش گفتم فدای سرم