2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگمشوهرم صددر صد پشت خانواده شه و اصلا اصلا من باور نداره اونا هم دشمن منن و مدام شوهرم پر میکنن ...

چرا باید خانواده همسرتون دشمن تون باشن

بی دلیل نمیشه

در هر صورت اگه تنش توی خونه تون نیست ، تمرکز بذارید روی فرزندتون و زندگی تون رو مدیریت کنید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چرا باید خانواده همسرتون دشمن تون باشنبی دلیل نمیشهدر هر صورت اگه تنش توی خونه تون نیست ، تمرکز بذار ...

خیلی بدخواه بودن از اول عروس رو کلفت فرض میکنن و خرج کردن براش رو اشتباه محض نمیزارن شوهرم ی هزاری بهم بده

چی بگمشوهرم صددر صد پشت خانواده شه و اصلا اصلا من باور نداره اونا هم دشمن منن و مدام شوهرم پر میکنن ...

به  بهونه ای باهمشون کات کن اصلا رفت و آمد نکن . شوهرتم اگه به حرفت نیس ولش کن ی مدت میره دیگه از سرش میفته . جو خونتو شاد نگه دار بخاطر بچه هات

بدخواه بودن ظلم میکردن میگفتن باید کارای خونه ما و کنی برشوهرم میگن نباید پول بدی خرج سر و لباسش کنه

وآسه همینه که همیشه میگم زن باید دستش تو جیب خودش باشه که سرشو جلو شوهر و خانوادش خم نکنه

تاپیک های قبل ۴۰۴ برای من نیست

به بهونه ای باهمشون کات کن اصلا رفت و آمد نکن . شوهرتم اگه به حرفت نیس ولش کن ی مدت میره دیگه از سر ...

عزیزم قطع رابطه ام فقط بخاطر سن و سال پدرو مادر شوهرم احترامشون رو خیلی داشتم انقد که وقت و بیوقت مزاحم میشدم من که سرد برخورد کردم پاشد رفت ب شوهرم که فقط جلو تو با من خوبه و هزارتاحرف و شوهرم انداخت ب جونم