2777
2789
عنوان

دوران عقد و جدایی

168 بازدید | 13 پست

اگر کسی تو دوران عقد باشه که داره جدا میشه 

و تو این مدت کسی به دختره پیشنهاد بده برای آشنایی و.... 

دختره چیکار کنه دختره نمیخواد از دستش بده 

هول نیست ها دختره

پسره خیلی پیگیره 

چیکار کنه دختره،؟

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله حتمان میره الان مونده تو این شرایط قبول کنه یا نه

واقعا نمیدونم . چون به هر حال هنوز شوهر داره حتی با اینکه میفرمایید در ارتباط نیستن . من باشم تا تکلیف زندگیم مشخص نشه هیچ تصمیمی نمیگیرم. اول باید پرونده ای بسته شه تا تصمیم بعدی

عزیزم، اگه دختره هنوز می‌خواد با پسرش بمونه و احساس نمی‌کنه که ازش جدا بشه، بهتره خیلی صریح با پسر حرف بزنه و مرزهاشو مشخص کنه. باید بهش بگه که الان درگیر یه وضعیت جدی‌تره و نمی‌خواد وارد رابطه جدید بشه. اگه پسر همچنان پیگیر بود، شاید نشون بده که برایش اولویت نیست و باید بیشتر تمرکز کنه رو مشکلات خودش. مهم اینه که دختره مرزهای خودش رو حفظ کنه و از هر گونه فشار یا هول شدنی دور بمونه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

دختره هنوز دختره؟ 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

بیشتر ببینید

ینی چی پسره پیگیره

همه چی دست حودته.

تازه یه چیزی بگم ببین تو اقوام ما البته دختر غریبه بود ب محض اینکه جدا شد با یه پسره دیگه عقد کرد همکارش بود

همه گفتن دوست بودن با هم از قبل برا همون دختره الکی بهانه طلاق اورد.

باز شما ک هنوز جدا نشدین.

بهش بگو تا وقتی رسمی و شرعی جدا نشدی قطع ارتباط کنه...شوهرت بفهمه آبرو واست نمیذاره.و دیگه نمیتونی چیزی و برگردونی.

ببین اخلاقیش هم درست نیست این کار

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲