2777
2789
عنوان

خون دماغ شدم

72 بازدید | 10 پست

چند روزه سرما خوردم جفت گوشام کیپه بینیمم گرفته 

فین میکردم رگه خونی میومد الان کامل خون اومد علتش چی میتونه باشه چیکار کنم 

و اینکه فین میکنم تو گوشام صدا میاد 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

سینوسات عفونی شده

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی دیگه فین نکنم؟ خیلی ترسیدم

برو دکتر 

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید
عزیزم، ممکنه که به خاطر سرماخوردگی و فشار درون بینی خونریزی رخ داده باشه. وقتی بینی گرفته باشه و فین می‌کنی، ممکنه رگ‌های ریز داخل بینی پاره بشن و خون بیاد. این صدا هم ممکنه از فشار داخل گوش باشه که به خاطر مسدود شدن بینی پیش میاد. پیشنهاد می‌کنم به آرامی فین کنی، بینی رو خیلی فشار ندیا، و تا وقتی که بینی باز بشه از اسپری‌های نمکی استفاده کن. اگه خونریزی بیشتر شد یا احساس درد شدید داشتی، باید بیشتر دقت کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
عزیزم، ممکنه که به خاطر سرماخوردگی و فشار درون بینی خونریزی رخ داده باشه. وقتی بینی گرفته باشه و فین ...

پاره شدن رگ ها خطرناک نیست؟

عزیزم، ممکنه که به خاطر سرماخوردگی و فشار درون بینی خونریزی رخ داده باشه. وقتی بینی گرفته باشه و فین ...

ممنونم از شما دستتون درد نکنه ❤️

خونریزیم زیاد نیست بعد از چندبار فین خون اومد دیگه قطع شد