2777
2789
عنوان

دلم میخواد با شوهرم حرف بزنم ولی نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 45 پست
بدگویی نکردم فقط گفتم بابت اون موقع ها خیلی دلگیرم کاش یکی هوامو داشت

برو تراپی و گذشته ها رو بریز دور حتی یاد بگیر خیلی به شوهرت محل ندی و خودت قوی باشی دختر شوهر باید فقط شوهرت باشه تو تخت تمام .

شوهر من خیلی ماهه. اما یک بار یه تیکه اومد به خانوادم از درد و دلایی که کرده بودم الان چندین ساله فقط و فقط خوبی خانوادم رو بهش میگم خیلی شان خانوادم رو در نظرش بردم بالا و واقعا تاثیر داشته خیلی بهشون احترام میزاره

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم شرایطم مثله شماست یعضی وقتا واقعا به یه حامی نیاز دارم بگه نبینم غم هاتو نبینم ناراحتی تو دنیا رو بهم میریزم تو خوب باشی پشتتم کنارتم مواظبتم

اما نیست نیست نیست و نخواهد بود نخواهد بود

😔🫂شوهرا هرچقدرم خوب باشن نباید بازم گفت بهش نگفتی ک تو دعوا کل درد دلامو زدی تو سرم

چرا گفتم 

گفت تقصیر خودته میری رو اعصاب ادم و اگه من ده بار اذیتت کردم تو صد بار بود 

و تنها اذیت من این بود تو دوران نامزدیمون باهاش رابطه نداشنم و هنوز شر اون میگه خیلی اذیتم کردی 

منم امن نیستم تو زندگیم... به خاطر خانواده همسرم دچار نشخوار فکری شدم دوسال اول زندگی به خاطر همسرم ...

خودشون چون نکشیدن نمیدونن واس ما زنا یه سالم باشه یه عمره روحیه روان اعتمادبه خودت اعتماد به بقیه از بین میره تو این سال ها 

وقتی شوهرت میگه کینه ای هستی بگو من ۳ سال کشیدم پس از انتظار نداشته باش با یه خوبی درمون بشه بگو واس تو کمه هنوزم روحو روانم خوب نشده واسم یه عمر بود اگه خانوده خودم بهت همچین بدی میکردن تو چیکار میکردی

منم امن نیستم تو زندگیم... به خاطر خانواده همسرم دچار نشخوار فکری شدم دوسال اول زندگی به خاطر همسرم ...

آره میفهممت 

آدمو‌دیوانه میکنن وقتی دیکه لبریز میشی و صبرت تموم‌میشه میگن چته 

هممون دلمون برای اون ادم خوبه سالم که بودیم تنگ میشه وکسی جز خودمون نمیفهمتمون 

چرا گفتم گفت تقصیر خودته میری رو اعصاب ادم و اگه من ده بار اذیتت کردم تو صد بار بود و تنها اذیت من ا ...

واقعا دوران نامزدی دوران حساسیه ولی خوب بازم دیگ تموم شده رفته و این بازم باعث نمیشه توسرخورم کنی 

چند ساله از نامزدیتون میگذره؟

انشالله ک خوشبخت شین عزیزم هنوز زوده پس واس فراموشیش😅بچه ندارین؟بگو بیا جبران میکنیم هنوز زوده

نه بچه نداریم من ۲۸ اون ۳۲ تا یک سال دیگه میریم خونه خودمون اون موقع اقدام میکنیم 

تراپیست میرم ولی هیچی اندازه وقتی که بغلم میکرد ارومم نمیکنه حمله عصبی حتی بهم دست میداد خوب میشدم

شاید واسه اینه که خیلی دوستش داری

ولی در کل واقعا درست نیست این حرفا رو به پارتنر یا دوست بزنی چون حداقل ضررش اینه که دیدگاه و ذهنیت شون نسبت بهت تغییر میکنه 

در مسیر... 🌱