2777
2789

همش قهر میکنه با اینکه تقصیر خودشه ولی انتظار داره من عذر خواهی کنم قبلنا خودم پا پیش میذاشتم خیلی پررو شده بود الانم چند روز با اینکه از هم دوریم هیچ خبری ازم  نمیگیره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر ک خبر نمیگیره ولی خدشیفته نیست 

چون خد شیفته همرو ناراحت میکنه ولی بقیه حق ندارن ازش ناراحت باشن طاقت بی توجهی  و بی اعتنایی بقیه رو نداره ینی شما بخوای ازش ناراحت شی عمرا راحتت بزاره

این که ینی اخلاق الان استارتر ینی اسی خودشیفته س؟

نگفتم ک پا پیش میذاره و عذرخواهی میکنه نه!

فک کن حسابی باهات دعوا کرده تحقیرت کرده و تو ناراحت شدی و رفتی تو لاک خودت ولی اون عادی باهات رفتار میکنه مثلا رابطه میخاد یا انتظار داره با روی گشاده رفتار کنی و اگ غیر این باشه عمرا بهت حق نمیده و حتی دعواتم میکنه ک تو چرا ناراحتی 

این موردم هست ک حسابی باهات دعوا کرده و مقصره بعد خدشم قهر میکنه اما ن قهر عادی حسابی بهونه میگیره میره تو قیافه و خونتو تو شیشه میکنه ک تو میری از دلش درمیاری ک بین بد و بدتر بدو انتخاب کنی خدشیفته دریت نمیشه

فک کنم تا حدودی خودشیفته باشه ک اینقد حق به جانبه همیشه

اره خدشیفته هم مراتبی داره متاسفانه پدرم از بدترین نوعشه و مادر بیچارم رو حدود بیست و هفت ساله عذاب داده و میده هممونو امیدم ب ازدواج بود ک اونم کنسله خستم