2777
2789

بچه ها من شرایطم برای ازدواج خوبه، ۲۶ سالمه 

شرایط خانوادگی ظاهری اینا متوسط رو به بالاست

اما این چند سال هرچی خواستگار داشتم هزار پله ازمون پایین تر بودن در حدی که خواستگاری کردنشون در حد توهین بود برام

خالم اومده میگه فلانی ( که حتی یککک درصد به من نمیخوره حالا نمیگم خانوادش چین و چه کارست) بهم گفته یکیو معرفی کن میخوای تورو معرفی کنم؟ میگم نه میگه اگر ازدواج نکنی الان میمونی ها

خب چیکار کنم آخه

من همه فامیلامون استاد دانشگاه و دکتر و مهندسن چرا آخه خواستگارام اینقد متفاوتن

چمه واقعا

خسته شدم مگه چقدر سخته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا نمیمونی گوش نکن

نه من که گوش نمیکنم 

حاضرم بمونم ولی عمرا بتونم همچین ازدواجی کنم

فقط میگم چرا اینطوریه؟ من بدم و نمیدونم یا شانسم بده؟ 

چطور دخترای از من پایین تر شوهرای خیلی خوبی دارن خواستگارا من چرا اینقد داغونن

همکار من ۳۰ ازدواج کرد بهترین ازدواج

اینا همش حرف

منم دقیقا ۲۶ بودم به من گفتن ازدواج کن و پی مدنی

با اینکه دانشجوی دکترا بودم و دبیر و موقعیت خوب از خانواده فرهنگی

باعث شدن به یه احمق جواب بله بدم که کارم به جدایی کشید

عجله نکن

کاملا میفهممت

خاله ات اهمیت نداره چه حرفی میزنه

خانواده ات چی میگن

ازدواج خیلی شانس و قسمت هست مورد میشناسم ۳۲سالگی خیلی ازدواج خوبی داشت ‌

مساله هم دکتر مهندس نیست به هرحال سطح خانواده باید به هم بخوره  خود طرف در سطح خودت باشه

نه من که گوش نمیکنم حاضرم بمونم ولی عمرا بتونم همچین ازدواجی کنمفقط میگم چرا اینطوریه؟ من بدم و نمید ...

ب اطرافم نگاه میکنم دوستای منم اونایی از همه بدتر بودت خوشبخت ترن اونا ک خوب و زرنگ بودن بدبخت شدن.فک نکن عیب از تو هس اینجوری نیس

نه من که گوش نمیکنم حاضرم بمونم ولی عمرا بتونم همچین ازدواجی کنمفقط میگم چرا اینطوریه؟ من بدم و نمید ...

این جور مواقع میگن خدا داره یه خوب شو واست انتخاب می‌کنه 

اگر به درد نمی خورن انتخاب نکن که از چاله به چاه نیفنی

همکار من ۳۰ ازدواج کرد بهترین ازدواجاینا همش حرفمنم دقیقا ۲۶ بودم به من گفتن ازدواج کن و پی مدنیبا ا ...

آخی عزیزم 

آره واقعا خیلیارو دیدم دیر ازدواج کردن ازدواجشونم خوب بوده

ولی چقد اینکه بقیه به چشم ترشیده و مونده نگاه میکنن سخته… خدا برا هیشکی نیاره

واسه منم پیش اومد باورکن بخدا ازلحاظ قیافه خیلی خوب بودم عمه هام ادمای داغون پیشنهادمیدادن وکلی حرف میزدن که کسی نمیادبرات و...ولی الان ازدواج کردم باکسی که خودم پیداش کردم وعمه هام  رفتن همه جاگفتن که پسره خیلی از دخترمون سر😕بااینکه شوهرم همچین تحفه ای هم نیست 

گاهی انسانم آرزوست