2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ننه😁

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید

دوروز پیش دعوا کردیم 

گفتم گووووه به قیافت 

ریدن به اون هیکلت  عن تو دهنت 

اصلا پشیمون نیستم 

بی چشم و رو هر موقع ناراحت میشه زنگ میزنه مادر پیر من و انرژی منفیشو تخلیه میکنه  مامان منم پسر جونشو از دست داده  خیلی کم حوصله شده  از دیروز اعصابش زده به سیاتیک حالش خوب نیس 

ولی من اگه ناراحت بشم اجازا ندارم ناراحتیم به خانوادش انتقال بدم چون شخصیت اون خورد میشه 

دعوا هم سر مادر عفریتشه

من بی تربیت نیستم  دیگه واقعا کلافم کرده بود اینا یه هویی به ذهنم اومد گفتم نوش جونش 

اسمم نظر همسرمه

گفتم گمشو 

اونم ازخداش بودبایه خوشحالیی رفت بعدبادوتابچه ی کوچیک گریه کنان وترسیده دیروقت رفتم دنبالش برامعذرت خواهی که به دست وپاش بیافتم برگرده دیدم رفته آرایشگاه وبه خودش رسیده وخوشحال توپارک منتظرکسی بودمارودیدناراحت شد😔💔

خیلی ناراحتم حتی الان هم که یادم میاد از گفتنش

گفتم از پشت هفت کوه سیاه اومدی من به همه جا رسوندمت توخواب هم این زندگی نمیدیدی ....

اختلاف طبقاتی  بینهایت داشتیم  اوایل ازدواجمون اما واقعا بهترین بود برام

این حرف هم به خاطر اشتباه خودم گفتم و  تا ابد پشیمونم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بیشتر ببینید