2777
2789

پدرشوهرم خیلی پولداره.. چند سال پیش حالش بد میشه ‌ فکر میکرد زنده نمیمونه. حتی رفت کفن هم خرید. برای همین خونه شو و زمینشو فروخت. خونه و ماشین خرید زد ب اسم دخترش که متاهله.برای خودش هیچی نموند .الان جایی مونده که ب اسم عموهای شوهرمه.  از ترس اینکه بمیره و ب پسراش برسه این کارو کرد. چیزی نداره دیگه. حتی ماشین زیر پاشم زد ب اسم دخترش. در این حد یعنی . ولی شوهرم اصلا براش مهم نیس. چرا مردا اینجورین ؟ چرا ناراحت نشد ؟ وفتی ما ازدواج کردیم یه قرونم ب شوهرم نه کادو دادن نه هیچی. حتی کادوهای عروسی رو برداشتن . شوهرمم میگه مجردیش هر چی کار میکرد ازش میگرفتن میگفتن وقتی ازدواج کردی پس میدیم ولی ندادن . با اینکه پولدارن نمیدونم چرا این کارو کردن . . اصلا عجیبه چرا از کارشون ناراحت نیس همشمم مامانم بابام میگه. انقدر دوسشون داره .ولی اونا مشخصه اصلا از این خوششون نمیاد . 

اون موقع ک پدرشوهرم این کارو کرد فقط یه بار وقتی شوهرم تو فکر بود گفت انگار از ترس اینکه بهش چیزی برسه زده ب اسم خواهرش ولی بعدش براش مهم نبود دیگه با اینه بی پوله

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه مردا اینجورین ؟ اخه یه برادر دیگه هم داره‌ اونم مجرد بود با درامدش النگو میخرید مامانش میگفت بده من دستم میندازم گم نشن . تا چند سال با درامدش طلا میخربد وقتی ازدواج کرد مامانه پس نمیده میگه ماله خودمن . سر عروسی اونم هیچی نمیدن و کادوهاشم برمیدارن ‌ولی اونم مثل شوهر من که هیچی بدتر از اون غلام حلقه ب گوششونه

خوشحال میشم خانواده همسرم همین کارو انجام بدن ولی کاری به کار من نداشته باشن چون همون طوری که من رو زندگی اونا حساب نکردم اونا هم روی من حساب نکن و تمام 😉😉😉

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️