2777
2789

اسم آلت = ابزارنام

اسم با مُسَمّا = نام برازنده/بجا/سزاوار/شایسته

اسم بردن = نام بردن

اسم جامد = نام‌واژه ساده؛ ساده نام

اسم جمع = گروه نام

اسم خاص = ویژه نام

اسم در کردن = شناخته شدن، نامدار شدن، بنام شدن

اسم ذات = نهادنام

اسم عام = فراگیرنام

اسم مرکب = نام‌واژه آمیخته/آمیزه/آمیغ؛ آمیغ نام

اسم مشتق = نام‌واژه برگرفته؛ برگرفته نام

اسم مصدر = کنش نام

اسم معنی = مینونام

اسم‌نویسی = نام‌نویسی

اسم و رسم داشتن = نام و نشان داشتن، شناخته شدگی، نامداری، ناموری، نامی بودن، بنام بودن، پرآوازگی، نام آشنایی

اسماء (جِ اسم) = نام‌ها

اسمی = بنام، نامدار، نامی، ناموَر، شناخته شده

اُسوه = نمونه (از آسا در پارسی)

اسهال = شکم‌رَوش، شکم‌رَوی، زودگواری، بیش‌گواری

اش

ویرایش

اشاره = یادکرد، نشاندهی

اشاعه = گسترش، فراگیری، فراگیر کردن

اَشباح = سایه‌ها (جِ شبح)

اِشباع = پر کردن، پرشدن، سیر، سیرشدگی، سرشار، لبریز

اشباع نشدنی = سیری‌ناپذیر

اشتباه = بیجا، ناروا، نادرست؛ یکی انگاشتن، یکسان گمان کردن، همسان‌پنداری؛ بیراهه، لغزش، کج‌روی، کژراهه

اشتراک = همسویی؛ هموندی (برابر با آبونه از وامواژه‌های فرانسوی)، انبازش؛ همپوشانی (در ریاضی)؛ هم‌رسانی (شبکه‌های اجتماعی)

اشتعال = آتش گرفتن، سوختن

اشتعال زا = آتش‌زا

اشتغال = کار

اشتغال‌زایی = کارآفرینی

اشتها = هوس، انگیزه، گرایش

اشتهار = آوازه، ناموری، نامداری، بنام بودن

اشتیاق = شور، انگیزه، برانگیختگی

اَشخاص = کَسان

اشرار = گردنکشان، خیره‌سران، آشوبگران، تبهکاران

اَشراف = بزرگان

اِشراف داشتن = دید داشتن، روی بلندی؛ آگاهی داشتن

اشعّه = تابش، پرتوها، پرتو (جِ شعاع)

اِشغال = جا گرفتن

اَشکال = (جِ شکل) ساختار، ریخت، سیما، نما، چهره، رخ، رخسار، رخساره

اِشکال = خرده‌گیری؛ سختی، پیچیدگی، دشواری، (ایراد) کاستی، نارسایی، بدی، کمبود، دردسر، نارسایی، کاستی کژی، کجی

اشکال‌تراشی = بهانه‌گیری، کارشکنی، سختگیری، سنگ‌اندازی، بهانه‌تراشی، بهانه‌جویی

اَشیا = چیزها (جِ شیء)

این کاربری به یک مرد واگذار شده است...                                                       🇮🇷🇮🇷🇮🇷Persian gulf 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خیلی زمان میبره تا جا بیفته

مثل ترافیک

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هنوز ب یارانک مالشی میگم تبلت😐😐😐

توی دهنم نمیچرخه و واقعا سخته برام 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

خیلی اسم های بدی براشون جایگزین شده امون عربی تو گوییش خیلی منظورو بهتر میرسونه حالا من اسهال شدم ررم اورژانس بگم زودگواری دارم ؟؟؟ تا بیام اونارو حالی کنم همه جا به گند کشیده شده😂

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

شبیه زبان تاجیکستان میشه اینشکلی حرف بزنیم 

مثلا

اگر شکم روش گرفتی خیلی کار ناروایی است که کش لقمه بخوری🤪

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بیشتر ببینید

خوبه واژگان عربی رو کنار بزنیم و فارسی رو زنده نگه داریم🫶

کاش در این زمینه بیشتر دلسوز داشتیم

چون فرهنگستان که کارآمد نیست با واژه‌های عجیبی که هربار انتخاب می‌کنه

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

خیلی اسم های بدی براشون جایگزین شده امون عربی تو گوییش خیلی منظورو بهتر میرسونه حالا من اسهال شدم رر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بیشتر ببینید

بعدم من هزار بارگفتم ادعا فارسی دارین اسم بچه هاتون فارسی بزارید همه شدن عربی

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت