2777
2789

زیاد ناراحت نشدم چون الحمدلله داشتم، فقط نگرانم که نکنه این روند رو بعد عقد هم ادامه بده

حتی هزینه اردویی که رفتم رو هم گفت برام کارت به کارت کن

من خودم یک درآمد دانشجویی دارم که هزینه باشگاه و کلاس زبان و جاهای مشخصی می‌کنم و حقیقتاً توانایی اینکه تمام خرید هامو انجام بدم ندارم و اصلا به عهده همسرمه

پدرم با وجود اینکه این ازدواج رو به زور تحمیل کرده، الان حتی جهیزیه هم نمی‌خواد بده به خاطر اینکه مدام میگه اون لیاقت ندارن و جدا بشیم

خرداد سالگرد ازدواجمونه و همسرم تا الان اصلاً خودش پیشنهاد خرید رفتن نداده تو این مدت که روز درمیون با هم بودیم

هدیه هایی هم که مناسبتی ازش گرفتم به شدت معمولی بودن

من به چشمم نمیومد چون الحمدلله خیلی عزت نفسم بالاست ولی الان نگران و دلسرد شدم

به نظرتون باهاش صحبت کنم؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظر خودت نباید صحبت کنی؟عزنت نفست موقعی بالاست که بگی این کارا و خرج ها وظیفه توهه انجام بدی نه اینکه چیزی نگی اونم خیلی ریلکس از کارتت خرچ کنه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

خب میشه تعریف کنی چجوری شد کارتتو گرفت یا اون ازدو

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید

یکسال مجانی یک‌شب در‌میون بغلت خوابیده

چرا تلاش کمه برید سر خونه زندگی؟
 که مجبور بشه خرج بده و...

الان مفت و مجانی دم دستشی

انتخاب یابات بود؟ حالا چرا لج کرده بالات؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

گلم کارازصحبت گذشته خواهرانه میگم بهم بزن چون بعدعروسی وضعت بدترم میشه

اونقدر ته دلم خالیه که خدا می‌دونه

من حافظ قرآنم 

مثلاً می‌خواستم رفتارم خداپسندانه باشه که خیلی فشار نمی‌آوردم سر مهریه و..

نمی‌دونم چرا اینطوری شده؟!

واقعا اگر این کارو کردن وحتی پول دارو رو از شما گرفتن یک مقدار به حرف پدرتون فکر کنید واین که بعد از عروسی شاید شما به هر دلیلی دوست نداشتید سرکار برید و در آمدی نداشته باشید اونوقت ایشون لابد دیگه شمارو دکتر هم نمیبره 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏