2777
2789

در جهان آخرت امکان توبه یا به روشی ارتقای جایگاه بهشتی هست یا نه

دوستی داشتم چیزی تو دلش نبود آدم متواضعی بود ولی تو عصبانیت فحش میداد تحقیر میکرد دلم براش آتیشه 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برا هر عمل و گناهی اونجا تقاص پس میدیم مگر اینکه شانس بیاریم ،این دنیا یکی مثل شما پیدا شه برا میتش، دعا و خیرات بده و بجای اون شخص عمل خیر انجام بده،بلکه نجات پیدا کنه.

انشاالله خدا، بخاطر دل شما هوای دوستتو داشته باشه

تا وقتی غرغره نشده دروازه توبه بازه بعدش بسته میشه.عموی پیامبر ابوطالب هم خیلی آدم خوبی بودن اما ایم ...

ابو طالب ؟؟؟ ایمان نیورد؟؟؟ بدون تحقیق حرفی نزنید که درست نیست

ابوطالب پدر حضرت علی هستند چطور ممکنه ایمان نیاورده باشن

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
تا وقتی غرغره نشده دروازه توبه بازه بعدش بسته میشه.عموی پیامبر ابوطالب هم خیلی آدم خوبی بودن اما ایم ...

کدوم عموی پیامبر ص اسمش؟ 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید
کاش خواستگار کثافتم تقاص بده در هردو جهان

چرا

بیشتر ببینید
ابو طالب ؟؟؟ ایمان نیورد؟؟؟ بدون تحقیق حرفی نزنید که درست نیستابوطالب پدر حضرت علی هستند چطور ممکنه ...

ابوطالب  پدر حضرت علی ع هست جزو بهترین انسان هاست

بیشتر ببینید

البته فک کنم ابولهب یا ابوجهل رو میخواستی بگی

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
البته فک کنم ابولهب یا ابوجهل رو میخواستی بگی

ابولهب پسرعموی پیامبر ص بود؟

بیشتر ببینید