2777
2789
عنوان

امشب مهمون خونه جاریم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140117 بازدید | 773 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این که کپ جاری منه....خیلی زشته کارش....جاریم وضع مالی شون خیلی خوبه یعنی میشه گفت همه چی دارن...ولی اکثر وقتها برای مهمونی خانواده شوهرش سیب زمینی تخم مرغ میزاره..واقعا بحث شکم نیست ولی اینکه از عمد خودتو به گدایی کنس بازی بزنه بده...الان خیلی وقته نمیرم خداروشکر خود شوهرم آگاه شد...قبلا مجبورم میکرد باید بریم....ارتباط ت باهاش کم کن...بره جهنم

وضع مالیشون خوبه، نه اپلین بار نبود، تازه دوساله ازدواج کردن، یکبار دیگع هم ناهار دعوت کرد لوبیا پل ...

بعنی بعنوان تازه عروس ، اولین بار که رفتین خونه ش لوبیا پلو درست کرده؟؟؟ 😶

وضع مالیشون شاید خوب باشه ، ولی وضع عقلی و هوش اجتماعی جاری و برادرشوهرت چندان تعریفی نداره 

احتمالا طفلک به مقدار ساده و کند ذهن هست که نمتونه بفهمه آدم در تعامل با آدمها یه عرف متوسطی رو باید مراعات کنه 

تجملات خوب نیست ، اما این دیگه خیلی طبیعیه که آدم به نورم پذیرایی که در جاهای مختلف و خونه های فامیل و آشنا ازش میشه دقت کنه ، و سعی کنه متقابلا یه حد وسطی از اونها رو برای مهمانهاش داشته باشه 

حتما سالاد الویه درست کرده! 

سیب زمینی‌تخم‌مرغ که نمیشه.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

اتفاقا من در نظر دارم خونواده همسرمو البته بهتره بگم خاندان چون ماشاالله جمعیتشون خیلی زیاده دعوت کنم و سنگ تموم بذارم مدتیه به همه زحمت دادم می‌خوام جبران کنم

منم یه جاری دارم سالی یک بار میریم خونش که خودش دعوت می‌کنه همیشه دو مدل غذا می‌ذاره وتوی این ۷سال نشده اون دوتا غذارو تغییر بده اینم یه ذره برای من عجیبه

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
سلام عزیزم نمیدونم والا، شوهرم چیزی نگفت ولی احساس کردم خجالت کشیده، منم چیزی نگفتم دیگه ناراحتش نکن ...

چقدر شما خانومی، حتی توضیحاتت هم با احترامه نسبت به جاریت، بنظر منم کار جاریتون خیلی زشت بوده، وقتی آدم در توانش هست ولی پذیرایی خوب نمیکنه خیلی کار بدیه ، ولی دم شما گرم خانوم‌گل

والا من باشم که اصلا بهم برنمیخوره و بی احترامی نمی‌دونم تازه عاشق سیب زمینی سرخ کرده م 😋😋

عزیزم مهمانی یه فرآیند اجتماعیه 

موضوع فقط غذا خوردن نیست که ...

خدا رو شکر هیچکس ندار نیست و در خونه ی خودش میتونه هرچیزی دوست داره بخوره . اما مهمانی مقتضیات خودش رو داره 

حتی از نوع پذیرایی آدمها میشه جنبه های پنهان شخصیت‌شون رو فهمید 

من گاهی اوقات میپزم خوشمزس موقعی ک میخام تخم مرغ بزنم تره کوهی هم قاطیش میکنم خوش عطر میشه

تره کوهی همون سیرموکه؟ ازاینایی که ریشه اش پیازی شکله و بوی موسیر میده؟ 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

خخخخ شما اونجا بودی لابد😁 خوب بنده خدا یعنی فرق این دو‌تا رو نمیدونه!!!!!

نه خب اونجا نبودم دارم به قضیه مثبت فکر میکنم😂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید