2777
2789

بقرآن همه ازش فراری هستن همهدمعتقدن چشمش بشدت شوره.

از وقتی اومده همسایم شده ب خاک سیاه نشستیم.

روز اول گفت چقدر طلا داری ماشاالله یماه بعدش شوهرم جن جنی شد گفت میخوام دامداری کنم طلا بفروش

طلاهارو مفت فروختم گرمی ۴ میلیون گوسفند خریدیم بخدا تا گوسفندارو آوردیم تو حیاط گفت ماشاالله دو نیسان پر گوسفند خریدید خوشحال شدم تعریفتون رو کردم همه جا خوشبحالتون شغل دار شدین..همون شب یه گوسفند مرد و در عرض یک هفته ۴ تا مردن.وسفندارو فروختیم شوهرم گفت نیسان بخرم پولشو داد نیسان بخدا قسم بازم همه چی خوب بود تا این زنه گفت ناقلاها مگه چقدر پولدارید رو نمیکنید خونت آباد نیسان یک میلیارده از کجا پول آوردین خریدن. دوهفته بعد یه آقا اومد و ماشینو توقیف کردن نگو اونکسی ک ب ما این ماشینو فروخته دزده ماشینه بوده الانم گم و گور شده😭

.اموالم پولم رفت.

دیروز بسته معیشی دادن بهمون ۵ تا مرغ خریدیم 

این همسایه حر ومزاده گفت والا خدا شانس بده من از عید چشمم مرغ ندیدع تو ۵ تا ۵ تا میخری

امروز شوهرم پاش شکست کارگر ساختمونه تا مدتها دیگه نمیتونه کار بکنه هیچ پشتوانه ای هم نداریم حتی یک گرم طلا از گشنگی میمیریم.

بچه هامم از دیروز مریضن تب و دلدرد شدید دارن

..تورو خدا بگید چکار کنم چه دعایی بخونم 😭😭😭

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از خواب چهار قل وقتی از خونه خارج میشی چهار قل ایه الکرسی ذکر ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله هر روز سوره جن بخون و با صدای بلند تو خونه اذان بگو

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
نه فداتشم

ای بابا چه بد 

هررروز صبح از خواب بیدار میشی اسپند دود کن 

هرروز یه صدقه کوچولو بذار کنار 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

حرز امام جواد اصل بگیر    از صافات  یا     اسم اعظم مشهد 

تو نت بزن میاد قبلش نماز داره   رابطتو با خدا زیاد کن  

ماشاالله لا حول ولا قوت الابلا العی العظیم زیاد بگو    تا بی تاثیر بشه

عزیزدلم تامیشه نباید از دارایی هاتون خبر دار بشه از کجا فهمید طلا داری؟ واینکه حس بد منتقل نکن به خودت ممکنه تلقین هم موثر باشه تو خونت سوره بقره پخش کن برای کل خانوادتون هم حتمااااا تاکید میکنم حتمااااا حرز امام جواد ع بگیر

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی