2777
2789

اجاره کردن = کرایه کردن

اجاره بها = کرایه

اجازه دادن = گذاشتن، روا دانستن، پروانه دادن، روا دیدن

اجبار = واداشتن، وادار کردن؛ ناگزیری، ناچاری

اجباری = ناخواسته، ناچار، ناگزیر

اجتماع = انجمن، گردهمایی، همایش، همبودگاه، هم‌زیستگاه، توداک

اجتناب‌ناپذیر = گریزناپذیر، پرهیزناپذیر، دوری‌ناپذیر، پیشگیری‌ناپذیر

اجحاف = زورگویی

اجرا = نمایش؛ گردانندگی؛ میزبانی (برنامه صدا و سیما)

اجرا کردن = میزبانی کردن (برنامه صدا و سیما)؛ به کار بردن، انجام دادن؛ کار گذاشتن

اُجرت = دستمزد، مزد، کارمزد، کاربها، کارانه

اَجسام (جِ[الف] جسم) = پیکره‌ها، چیزها

اجیر = مزدور، مزدبگیر، دست‌نشانده

اجناس = کالاها

اح

ویرایش

اِحاطه = آگاهی، چیرگی؛ پیرامون‌گیری، کرانه‌گیری

احاطه داشتن = آگاه بودن، برتر بودن، چیره بودن

احاطه کردن = دربرگرفتن، فراگرفتن، فراگیری، پیرامون‌گیری

احاله کردن = واگذاری

احتباس = نگه داشتن

احتجاج = گواه آوری

احتراز کردن = پرهیز، دوری

احترام = ارج، ارزش، گرامیداشت، بزرگداشت، پاسداشت، ستایش، شکوهیدن

احتساب = شمردن، شمارش؛ به‌شمار آوردن

احتضار = پیشگاه مرگ، مردن، جان دادن، جان باختن، آستانه جان‌سپاری

احتقان = خفگی

احتکار = انباشتن، انبار کردن

احتمال = پیش‌بینی

احتمال دادن = پیش‌بینی کردن، نزدیک دانستن، گمان کردن، پنداشتن، نزدیک دیدن، نزدیک یافتن

احتمالاً = شاید، چه بسا، گمان می‌رود، اینگونه می‌نماید، نزدیک است که، گاس که، گاسم

احتمالی = پیش‌بینی شده، نزدیک، شدنی

احتیاج = نیاز، نیازمندی

احتیاط = دوراندیشی، پیشگیری، هشیاری

احتیاطی = پیش‌گیرانه، دوراندیشانه

اِحداث = ساخت، ساخت‌وساز

احراز کردن = به دست آوردن، دست یافتن، رسیدن به چیزی

احراز مصادیق = شناسایی نمونه‌ها، دستیابی به نمونه‌ها، نمونه‌سنجی، نمونه‌شناسی، جداسازی نمونه‌ها، نمونه‌پردازی، نمونه‌جویی، نمونه‌پژوهی، نمونه‌کاوی

احراز هویت = شناسایی

احدی = هیچ‌کس

احساس = دریافت، گیرایی، بازتاب‌گیری؛ انگیزش

احساس کردن = دریافت کردن، بازتاب گرفتن

احساساتی = برانگیخته، پرشور، شوریده

احسان = بخشش، نیکوکاری، نیکی، نیکویی

اَحشام = دام‌ها، چارپایان

احضار = فراخوان، فراخواندن، خواندن، فراخوانی

احقاق حق = سزا دادن، دادگری

احمق = نادان، خنگ، کودن، گول

احوال = چگونگی

احوالپرسی = پرسه؛ خوشامدگویی

احیاء = بازسازی، زنده کردن، زنده‌سازی، زنده‌گری؛ نوسازی، بازسازی

احیای قلبی-ریوی = زنده‌سازی دل و شش

احیاناً = اگر، چنانچه، شاید

این کاربری به یک مرد واگذار شده است...                                                       🇮🇷🇮🇷🇮🇷Persian gulf 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی از واژه مثلا اجباری الان بخوان بگن سربازی اجباری باید بگن سربازی ناخواسته؟ بعضی چیزا سخته و یا اصلا اون واژه مناسب اون موقعیت نیست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
یکی از واژه مثلا اجباری الان بخوان بگن سربازی اجباری باید بگن سربازی ناخواسته؟ بعضی چیزا سخته و یا ا ...

اره خوب ولی بقیه کلمات که میشه 

این کاربری به یک مرد واگذار شده است...                                                       🇮🇷🇮🇷🇮🇷Persian gulf 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اره خوب ولی بقیه کلمات که میشه

شاید یسریش نه همش 

و اینکه قرض گرفتن کلمات از زبان های دیگه چیز عادیه و اصلا بد نیست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
شاید یسریش نه همش و اینکه قرض گرفتن کلمات از زبان های دیگه چیز عادیه و اصلا بد نیست

اخه ببین یه چیزی منو خیلی فشاری میکنه

اونم اینه که میان میگن واژه انگلیسی به کار نبرین ولی بعد به عربی کاری ندارن

اخه ببین یه چیزی منو خیلی فشاری میکنهاونم اینه که میان میگن واژه انگلیسی به کار نبرین ولی بعد به عرب ...

آخه ببین همین کلماتی که تو الان معادل فارسیش رو گفتی من یا حتی یه فرد پنجاه ساله هم به راحتی متوجه منظورت میشه ولی وقتی طرف میاد وسط کلمات فارسی یهو میگه من ثینکینگ میکنم که تو اصلا منو دوس نداری ... به نظرت خیلی وحشتناک نیست؟ اینو خیلیا متوجه نمیشن واسه همینه بیشتر به اینجور حرف زدن ایراد میگیرن 

یا درست باید انگلیسی صحبت کرد یا درست فارسی 

بیشتر ببینید
آخه ببین همین کلماتی که تو الان معادل فارسیش رو گفتی من یا حتی یه فرد پنجاه ساله هم به راحتی متوجه م ...

اره بعضی ها میان فینگلیش میگن خیلی بد هست هم اون زبان به هم میریزه هم این زبان

یاد فرهنگ سرا افتادم 

دراز اویز زینتی 

بیخیال بابا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
اره

فدات شم بعضی از کلمات اوکی بود ب فارسی

من کاملا مخالف استفاده از اسم و زبان عربیم

اما‌مثلا تو میخای ب بچت بگی اجازه داری امروز غذا از بیرون بگیری 

میگی من بر تو روا داشتم ک غذا از بیرون بگیری؟

اره بعضی ها میان فینگلیش میگن خیلی بد هست هم اون زبان به هم میریزه هم این زبان

و اینکه خیلی سخت نگیر متأسفانه نمیشه جامعه رو تغییر داد چون طرز فکر یک نفر دو نفر نیست صدها و هزاران و میلیون ها نفره. میبینی که همین افرادی که مثال زدم با اینکه خیلی هم مورد تمسخر قرار میگیرن بازم به این رفتار ادامه میدن 

بیشتر ببینید
یکی از واژه مثلا اجباری الان بخوان بگن سربازی اجباری باید بگن سربازی ناخواسته؟ بعضی چیزا سخته و یا ا ...

سربازی سربازیه دیگه اجباری و دلبخواهی نداره اون پسوند کلاً اشتباهه

شاید یسریش نه همش و اینکه قرض گرفتن کلمات از زبان های دیگه چیز عادیه و اصلا بد نیست

آیا ب من پروانه می‌دهید لایکتان کنم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید
یاد فرهنگ سرا افتادم دراز اویز زینتی بیخیال بابا

الان شما نمیتونستی به جای واژه حیات در امضات بنویسی زندگی؟

یعنی انقدر کار سختی هست