2777
2789
عنوان

من با یک ژن جهش یافته به دنیا اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 25 پست
یاد فیلم دکتر معجزه افتادم ی پسره بود ب نام علی اتیسم داشت ی پیر مرده با کلی سخته برده بودش سر کار خ ...

دیدم منم رفتم سرکار به سختی رفتم و خیلی از کارم راضی بودن چون ما تیزهوشیم سرعت کاریمون بالاس ولی دراومدم چون دنبال درآمد بیشترم جای جدید رفتن برام سخته اگه کارفرما باهام خوب رفتار کنه میتونم راه بیافتم بمونم

دیدم منم رفتم سرکار به سختی رفتم و خیلی از کارم راضی بودن چون ما تیزهوشیم سرعت کاریمون بالاس ولی درا ...

پس فیلم دکتر معجزه رو دیدی 

بظر من خیلی فیلم خوبیه فقد اخراش ک عاشق میشه بظر من یکم چندشه 😆🙃🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه اینجا متنی هست من راحترم اوتیسم یعنی در خود ماندگی ما فقط قدرت تکلم کمی داریم خیلی باهوش تیز هوش ...

اگه ادم مقابلت بهت حس ارامش بده و مهربون برخورد کنه و اینا 

بازم همینجوری هستی؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

آخه اینجا متنی هست من راحترم اوتیسم یعنی در خود ماندگی ما فقط قدرت تکلم کمی داریم خیلی باهوش تیز هوش ...

یکی از اقوام بچش اوتیسم شدید داشت و کوچیک بود خیلی پرخاشگر بود و میگفتن که احساساتش قاطیه نمیتونست حرف بزنه حتی یک کلمه 

بردنش تهران گذاشتنش توان بخشی و اومدن 

بچرو تنها گذاشتن 

زنگ زده بودن گفته بودن خیلی دلواپسه ولی اینا گفتن برای خود بچه بهتره تحت نظر متخصص خوب باشه 

من خیلی دلم برای بچه سوخت 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اگه ادم مقابلت بهت حس ارامش بده و مهربون برخورد کنه و اینا بازم همینجوری هستی؟

نه پیش آدم های مهربون دل پاک که بشناسم  یکم بهترم ولی در کل پیش غریبه ها خیلی پرخاشگر  دلواپس و بی قرار 

منم بچه بودم تو مدرسه کلا نمیتونستم حرف بزنم همیشه دوست داشتم مثل بقیه باشم حتی تو خواب میدیدم مثل بقیه حرف میزنم و بازی می‌کنم همون مدرسه رفتن دوری از خانواده حالمو بدتر می‌کرد الانم حساس به صدا و جیغ داد و محیط شلوغ 

یکی از اقوام بچش اوتیسم شدید داشت و کوچیک بود خیلی پرخاشگر بود و میگفتن که احساساتش قاطیه نمیتونست ح ...

چه پدر مادری واقعا که درسته اوتیسم اونم بخاطره هوش فراوانی ک نسبت به بقیه داره باعث اختلالات مغزش میشه واسه همون زودتر از بقیه همه چیزو میفهمه ولی زبونش قفله 

چه پدر مادری واقعا که درسته اوتیسم اونم بخاطره هوش فراوانی ک نسبت به بقیه داره باعث اختلالات مغزش می ...

خیلیا فکر میکنن اوتیسم یعنی طرف مغزش تعطیله

دیگه نمیدونن ضریب هوشی خیلی بالاس 

هیچوقت خودتو نباز الان از بچگی حالت بهتر شده انشاءالله که در اینده بهتر و بهتر بشی با ادمایی برخورد کنی که بهت آرامش و اعتماد به نفس بدن کسایی که تورو بخاطر خودت دوست داشته باشن و همجوره قبولت داشته باشن :)

انشاءالله که خدا به قلبت آرامش بده 

شاید بگی هیچ درمانی نداره ولی به خدا باور داشته باش هر ناممکنی با وجود خدا ممکن میشه بهت قول میدم اگه صد درصد به خدا اعتماد داشته باشی و یه درصدم شک نداشته باشی بهش

روز به روز بهتر میشی 

خیلیا فکر میکنن اوتیسم یعنی طرف مغزش تعطیلهدیگه نمیدونن ضریب هوشی خیلی بالاس هیچوقت خودتو نباز الان ...

کسی فکر نکنه یه طرف مغزش تعطیله چون اکثر اوتیسمی ها بخاطره ساکت بودنشون عجیب غریب و مرموز به نظر میان مثلا تو مدرسه بچها به چیزهای چرت که معلم تعریف میکرد می‌خندیدند و من نه دریغ از یک لبخند و حرف اضافه خب از نظر همه عجیب بودم هستم چون ما نمیتونم کسی رو جدی نگیریم

اصلا ربطی به استرس نداره سرترالین قرص خواب همه چیز خوردم اختلالات مغزی یعنی ناهماهنگی مغز اگه اوتیسم ...

منم مث توام 

خانوادم دائما منو با دیگران مقایسه میکنن 

میگن چرا حرف نمیزنی نسبتا دست و پا چلفتی ام 

هیچووقت نمیتونم یه انسان معمولی باشم 😔

شاید اون دنیا طعمشو بچشم

خداروشکر که اینقدر به خودت آگاهی داری

همه ی ما روح های بزرگی هستیم که توی این جسم محدودمون اسیریم!!

یکی خوب نمی‌بینه

یکی خوب نمیشنوه،یکی فلج شده،یکی معلول ذهنی شده...

همه مون به نوعی محدودیت های رو در قالب این جسم داریم تجربه می‌کنیم 

این که آگاه هستی به شرایطت یعنی خیلی خیلی از دیگران جلویی

ولی یه سوال، چرا میخوای مثل بقیه باشی؟!

خوب نرو و مصاحبه نده

نرو دانشگاه های بزرگ

فضایی باش که آرومت میکنه

درک میکنم میخوای مثل بقیه جامعه باشی ولی این جسم یاری نمی‌ده

شخص خودم سالهاست با کوچکترین مسئله ای به تپش های شدید قلبی میگفتم

حتی یه دلنگرانی خیلی ساده و این مورد باعث میشه خیلی از موقعیت هارو شرکت نکنم و پذیرفتم

خودت رو بپذیر

و از اینکه رنج های رو متحمل شدی متاسفم

اما خودت از همه بهتری

با خودت کنار بیا تا بهتر و دلپذیرتر زندگی کنی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید