2777
2789
عنوان

درد و دل مجرد ای بچه دار بیوه ها و مطلقه ها 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 107642 بازدید | 526 پست
مادر منم جوانیشو پای ما گذاشت الان میانساله تنها و زانو درد داره هر کدوم سر خونه زندگیمونیم مادرتون ...

مادرشوهرم فوت شدن سال400

بعد پدرهمسرم ازدواج مجدد کردن 

والا من میبینم میگم عجب حوصله ای داری همرو شام دعوت میکنه بشور بساب اخم وتخم تحمل میکنه راستش دلم براش مبسوزه دوتاپسر هم داره بنده خدا هی حرف میشنوه 

🥰🥰🥰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین شوعرت ادم خوبی بود؟برادر شوهرات چی ادمهای خوبی هستن یا نه؟خانواده شوهرت چی پدر ومادرشون؟بشین هم ...

شوهرم آدم بدی نبود ولی خانوادش خیلی اذیتم کردن برادرشوهرامم اصلا ازشون خوشم نمیاد به هیچ وجه نمیتونم به عنوان همسر نگاشون کنم

عشق بازی کار فرهاد بودو وبس/ دل به شیرین داد و دیگر هیچ کس

پس چرا صیغه شدی

صیغه یواشکی بود قرار نبود کسی بفهمه بچه هامو سر زندگیشون بودم  اگه علنی ازدواج کنم بچه هام قبول نمیکنن هرچند صیغه رو هم فسخ کردم و پشیمون شدم 

صیغه یواشکی بود قرار نبود کسی بفهمه بچه هامو سر زندگیشون بودم اگه علنی ازدواج کنم بچه هام قبول نمیک ...

خواهرانه میگم اگه دلت شوهر میخواد ازدواج کن وگرنه با صیغه هم آبروی خودت میره هم پسرات

مادرشوهرم فوت شدن سال400بعد پدرهمسرم ازدواج مجدد کردن والا من میبینم میگم عجب حوصله ای داری همرو شام ...

تو از کجا میدونی شاید راضی باشه شاید همه اینارو ترجیح بده به تنهایی بلاخره اگه ناراضی باشه جدا میشه 

خواهرانه میگم اگه دلت شوهر میخواد ازدواج کن وگرنه با صیغه هم آبروی خودت میره هم پسرات

خب منم فسخش کردم فهمیدم کار درستی نیست 

خوب درآمد داریوالا مادرمنم سه تا بچه بودیم بدون پدر بزرگ کرد نه صیغه شد نه همش تنهایی تنهایی کردالان ...

موافقم.ادم بچه دار دیگه نمیمیره یکم‌جلو احساسش بگیره 

ب امید رسیدن ب هدفم.  
موافقم.ادم بچه دار دیگه نمیمیره یکم‌جلو احساسش بگیره

گفتنش راحته خدا نکنه شرایطش برات پیش بیاد اونوقت اینقدر راحت اینو نمیگی

خاک تو سرش به خاطر چیز شوهر کرده وگرنه با وجود عروس شوهر برا چیش بوده 😂😂

وااا چه حرفیه دیگه یه زن تو اون سن دنبال اینجور مسائل نیست

خاک تو سرش به خاطر چیز شوهر کرده وگرنه با وجود عروس شوهر برا چیش بوده 😂😂

چی بگم من اصلا هیچی نمیگم احترامش هم دارم 

ولی خواهرشوهرم وسه تا برادرشوهرام ابشون تو جوب نمیره

بخاطر وضع مالی پدرشوهرم اومده همه میدونیم ولی خوب اونم زنه باید باهاش بسازن که نمیسازن اونم قهر کرده رفته😐همس دعوا واسترس چون خانومه هی میگه فلان جا بزن نامم اینو میخوام اونو میخوام پسراشم نمیزارن تازه پسر وعروسشم تو خونه ای که پدرشوهرم داده زندگی میکنن

🥰🥰🥰

گفتنش راحته خدا نکنه شرایطش برات پیش بیاد اونوقت اینقدر راحت اینو نمیگی

چی‌بگم والا منم دوتا بچه دارم‌جات بودم سرو سامونشون میدادم‌و از فکر ازدواج بیرون‌میومدم ....خودتو بزار جای بچه هات

ب امید رسیدن ب هدفم.