خانوما برای کار رفتم مصاحبه. محیطش واقعا خوب بود. نظرشون در موردم مثبت بود. حتی اونجا گفتن ما اوکی ایم و احتمال زیاد جزو انتخابی ها باشین.
گفتن یک هفته یا دو هفته دیگه زنگ میزنیم.
الان فردا میشه یک هفته. من یکساعت پیش بهشون پیام دادم اما جواب ندادن. در صورتیکه قبل مصاحبه خیلی فوری جواب میدادن. استرس و دلشوره گرفتم. خیلی به این کار نیاز دارم.
چون شهر دیگه بود با یکی از دوستای پسرم رفتم ولی اون توی لابی نشست و نیومد اصلا جلو. خودشونم گفتن ما اصلا به مسائل شخصیتون کاری نداریم و فقط کار برامون اهمیت داره. بنظرتون بخاطر اینکه با پسر رفتم ردم میکنن؟ اصلا نپرسیدن این کیه. چرا اومده یا هر چی. اونم حتی جلو نیومد. فقط منتظرم نشست.
سلام. وقتتون بخیر باشه برای پیگیری نتیجه مصاحبه مزاحم شدم جسارتا خواستم بپرسم نتایج مشخص شده یا هنوز در حال بررسی هستین؟ پیشاپیش ممنونم بابت وقتی که میذارین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .