2777
2789
عنوان

راز موهای خوشبوی من🎀💅

433 بازدید | 15 پست

بجز رعایت بهداشت و دوش گرفتن یه سری نکات دیگه هم هست که الان میگم 

شماهم اگه روتینی برای خوشبو شدن موهاتون دارید بگید🎀 

۱_ اسکراب کف سر انجام میدم (خیلی تاثیر داره)

۲_ از شامپو و ماسک موی خوشبو استفاده میکنم 

۳_ سعی میکنم نرم کننده ، ماسک مو و اسپری موهام از یک رایحه باشه 

۴_ حتما موهامو خشک میکنم و نمیذارم اب لای موهام بمونه 

۵_ برس و روبالشتیمو زود به زود میشورم و ادکلن میزنم بهشون 

۶_ بجای عطر مو از اسپری های دوفاز یا اسپری ضد گره خوشبو استفاده میکنم چون عطر مو الکل داره و به مو اسیب میزنه 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم اسکراب کف سرت چیه؟

اربن کر

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید

+کلاه خواب و رو بالشتی ساتن خیلی خوبه و موهاتون گره نمیخوره استفاده کنید😁🙄

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
اسکراب کف سر بعدا مث شوره دونه هاش روی ساقه مو نمی مونه؟

نه با کف شامپو شسته میشه میره 

چون قبل شامپو زدن باید اسکراب کنی 

بیشتر ببینید
+کلاه خواب و رو بالشتی ساتن خیلی خوبه و موهاتون گره نمیخوره استفاده کنید😁🙄

👍🏻💗

بیشتر ببینید

ماسک موهات معرفی کن لطفا چه مارکی میزنی

شامپو ماهات هم معرفی کم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید
ماسک موهات معرفی کن لطفا چه مارکی میزنیشامپو ماهات هم معرفی کم

مائویی عزیزم

بیشتر ببینید

موهامو قبل خواب میبافم

موهامو با آب خنک میشورم و از این شونه های اسکراب کف سر دارم و از اونا استفاده میکنم

شامپو رو اصلا به ساقه مو نمیزنم و فقط به ریشه و پوست سر میزنم و میکشمش پایین .

از نرم کننده استفاده میکنم و از سشوار و اتو و اینا استفاده نمیکنم

علاوه بر روغن تراپی مو و روغن نارگیل و ارگان که بی نظیرن 

و ماسک های خونگی

حصله داریا همین که کچل نشیم کافیه

نگوووو😂 

حیفه برس بهشون 

بیشتر ببینید