2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۴سالم بود اگه اشتباه نکنم ، سخت نبود ، مثل وقتی گلودرد داری چیزی نمیتونی بخوری ، ولی باید تا میتونی بستنی بخوری که زودتر خوب شی ، ولی اگه مشکلت حاد نیست عمل نکن ، منم پشیمونم

نگرلن نباش شوهر من 30سالش بود عمل کرد اذیت شد اما نه اونقدرکه غیرقابل تحمل باشه

آها ممنون

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

من ۲۴سالم بود اگه اشتباه نکنم ، سخت نبود ، مثل وقتی گلودرد داری چیزی نمیتونی بخوری ، ولی باید تا میت ...

همینقدر اسون پس

چرا؟؟؟

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

همسر من در ماه چند تا لوزه عمل میکنه که بیشترش تا ۱۲ سال هست

معمولا بزرگسال ریسک خونریزی داره فقط همینش سخته

حتما حتما حتما هرچی پزشکت میگه برای دوران نقاحتت مو به مو انجام بده

عمل لوزه بعدش از خودش مهم تره

اگه رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید
همسر من در ماه چند تا لوزه عمل میکنه که بیشترش تا ۱۲ سال هستمعمولا بزرگسال ریسک خونریزی داره فقط همی ...

🥲🥲یعنی سن من سخته؟

ریسکه یعنی چی میشه؟ نمیرم😂🤣اگه قرار بمیرم گوشیمو بشکنم قبلش

مثل گلودرد شدید ، ولی برام قابل تحمل بودچون میگن لوزه خط اول ایمنی بدنه

اها ممنون

این مهم نیست چون هیچ وقت سالم نیسم😂لوزه کاری برام نکرده