2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا زنش بوده 

بعد خوده من خانومم ازدواج کرده بوده قبلا 

پس منم باید نمیگرفتمش

جنایت که نکردن قسمت هم نبودن دیگه باید بمیرن که ازدواج ناموفق داشتن . بابا انسان هستن اه 

جمع کنید از افکار های خالی و پوچ قدمی ها رو 

چرا شعار میدی ؟از وضعیت مملکت خبر نداری؟

چرا خبر دارم شعارم نمیدم 

دور و برم هم پسر سالم هست هم کسی که هفته به هفته با یه دختره 

اتفاقا یه زمان بیمارستان کار میکردم خانم با گریه میومد از سوزش و وزگیل و HPV مینالید بعد یک ماه ازدواج

چرا چون از وضعیت ممکلت خبر داشت براش مهم نبود شوهرش قبل ازدواج با کیا خوابیده 

تهشم میشد سرطان دهانه رحم و هزاران مرض دیگه

چون وضعیت مملکت رو به ازدواج با فردی که زنا براش اهمبت نداده ترجیح داده بود

خب پس پسر مقصر نیست اگر پسر خوبیه تحقیق کن و باهاش ازدواج کن البته من خودم پسرم خدا کنه متهمم نکنی ب ...

پسر خوبیه 

مورد قبلی کامل سنتی بوده حتی بیرون هم نرفته 

با دخترا ک کلا ارتباط نداشته بچه خونگیه

خدایا شکرت که هستی =)
چه راحت هرزگی رو پذیرفتیدهمه پسرا داشتنپدرشماهم زمان مجردی داشته؟ برادرتون هم داره و میدونید یکی نمی ...

دارن این مسئله رو عادی سازی میکنن

که آره همه پسرا قبل از ازدواج رابطه دارن

خب اینجوری چهارتا پسری که رابطه نداشتنم

با خودشون میگن دخترا که اینو میدونن و پذیرفتن

پس دیگه مهم نیست و عادیه اگه ما هم انجام بدیم

واقعا این عادی سازی اشتباهه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

دوستانی که اینقدر براشون روابط متعدد پسرا عادیه توجه دارن که  اینجور پسرا میتونن ویروس متحرک باشن ؟ انواع مریضی رو منتقل کنن به همسر آینده شون ! مثلا گویا اچ پی وی تو آزمایش هم برای اقایون میتونه نتیجه کاذب دربباد و خودشو نشون نده ولی خانمش رو مبتلا کنه این فقط یکی از بیماری‌ هاس! تو کیسی که این خانم میگه البته ازدواج بوده و باز این معلومه هرزگی نبوده ولی دلایل طلاق رو باید بررسی کنه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
پسر خوبیه مورد قبلی کامل سنتی بوده حتی بیرون هم نرفته با دخترا ک کلا ارتباط نداشته بچه خونگیه

بچه خونگیه 😐😂😂

فقط دست مامانش بوده صبح به صبح نون سنگک میگرفته 

.....وسالها بعد...نامم را سنگی نگه خواهد داشت جسمم را گوری اما...یادم را نمیدانم چه کسی نگه خواهد داشت...چطور می‌تونستم دوست نداشته باشم وقتی که تو همه‌ی اون چیزی بودی که تو زندگیم آرزوشو داشتم 

بیشتر ببینید
دارن این مسئله رو عادی سازی میکننکه آره همه پسرا قبل از ازدواج رابطه دارنخب اینجوری چهارتا پسری که ر ...

اره بخدا 

یجوری عادی سازی کردن که به دختر 16ساله میگی بابا حالا لازم نیستربری خونه دوست پسرت میگه شما چقدر عقب مونده اید واسه یه پوست نازک میخواید خودتونو عذاب بدید😂

فرهنگ ها کاملا متفاوت هستن .

چرا دارید جار میزنید همه پسرها مثل هم هستن 

اتفاقا خیلی پسرهای خوب هم هنوز وجود داره.

شاید اطرافیان خیلیامون پر از این هرزه ها باشه ، ولی دلیل نمیشه نسبت بدیم ب همه ک .

♥️با افتخار معلم هستم ♥️