2777
2789
عنوان

با فستینگ راحت وزنت میاد پایین✅

843 بازدید | 51 پست

انقذر خوشحالم دو کیلو نیم با فستینگ در عرض یک هفته کم کردم

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو دقیقا چکار کردی؟

۸ ساعت غذا میخوری

۱۶ ساعت آب و چایی میخوری

تو غذا خوردن زیاده روی نکن

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

فستینگ چطوری گرفتین؟

من قانون ۱۶/۸ رو عمل میکردم،،۱۶ ساعت هیچی نمیخوردم ۸ ساعت فقط میخوردم،،صبحانه رو حذف کرده بودم الان معدم به شدت درد میکنه

میشه بگی فستینگت چطوریه؟

به دَردِ کَسی خوردی،به دَردِت نَخورد،به دَردِش بُخوری،به دَرد نَخوری🤌🙃

ایول عزیزممم خوشحالم برات

دانشجوی روانشناسی «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ؛ اى افرادى که ایمان آورده‌ايد! از نماز (وصبر کمکبگيريد! (زيرا) خداوند با صابران است». بقره

می سه توضیح بدی چطوریه؟

گفتم

فستینگ چطوری گرفتین؟من قانون ۱۶/۸ رو عمل میکردم،،۱۶ ساعت هیچی نمیخوردم ۸ ساعت فقط میخوردم،،صبحانه رو ...

من بعضی وقت ها تا ۱۸ ساعت نمیخورم

چیزی

۲۰- ۴ ساعت هم هست که ۲۰ ساعت نخوری ۴ ساعت غذا بخوری

همه اش خوبه ولی متخصص میگفت اگه میخوای سلول ها سرطانی پاکستزی بشه ۱۸ ساعت به بالا باید فست باشید

۸ ساعت پشت سر هم تو طول روز؟

دانشجوی روانشناسی «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ؛ اى افرادى که ایمان آورده‌ايد! از نماز (وصبر کمکبگيريد! (زيرا) خداوند با صابران است». بقره

من مشکل معده گرفتم

این نوع رژیم هم آدمو ضعیف میکنه هم زود برمیگرده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
من از ۸ شب تا ۸ صبح چیزی جز آب چایی نمیخورم

افرین سعی کن تا ۱۰ صبح کنی

بعدش تا ۱۲ ظهر 

این ۸ ساعت تایم خاصی نداره

نه