2777
2789

قضیه از این قراره که مادر من فرد بشدت دلسوز و دل رحمیه 

طوری که این اخلاقش یه جور اختلاله که بهش میگن مهر طلبی 

مامانم دیگه واقعاااااا حالمو داره خراب میکنه با مهربونی زیاد

هررررهفته جمعه ها مادر و خواهرش رو میاره بیرون با ما 

و هرررهفته یه چیزی باید درست کنه بیاره بده اونا بخورن 

بارها شده من حالم  خوب نبوده ، رفته وسایل ساندویچ خریده آورده میکه درست کن

تو سرما  ، گرما ، باد ، بارون انگار واجبه 

این درصورتیه که خالم یه آب هم با خودش نمیاره 

و حتی تنبلیش میاد مارو خونش دعوت کنه 

با اینکه ما چند بار چند بار دعوتش بیکنیم

همش در حال سرویس دادن به ایناییم 

اونم چه مادر و خواهریییییییی؟؟؟بارها دلشو میکشنن بازم میره سمتشون 

خالم خیلی ساله شوهرش مرده و با مادربزرگم زندگی میکنه

حدودا ۴۶سالشه 

خیلیی آدم بدرد نخورو پررو و دوروییه

از روز اول همینطوری بود

حتی قبل اینکه ازدواج کنه

بارها جلو من از مامانم بد میگه مثلا به شوخی 

ولی با این حال مادرم فقط بخاطر مادربزرگم میره سراغشون 

ما خودمون جامون تنگه اذیت میشیم بخدا 

من واقعا دیگه خسته شدم ، مادرم به منم اصراررررر میکنه بیا ، با اینکه من نمیخوام برم ، اونم بخاطر اینکه مادرش ناراحت نشه 

خب اخه هرچیزی حدی داره من نمیگم نبرتشون بیرون بیاره ولی نه هرررررهفته ، ما خودمون جامون تنگه 

اونام میبینن جامون تنگه باز پررو پرو میگن هفته بعد بریم فلان جا  

مادرم پرروش کرده با محبت زیاد مجرده طوری شده مادرم بخاطر اینکه به اونا خوش بگذره ، راضیه به ما بد بگذره

و اونام از خدا خواسته قبول میکنن 

حتی بخاطر منفعتی که مادرم براش داره محلش میده و حتی الانم خیلیی وقتا از این اخلاق مادرم سو استفاده میکنه که من خیلیییی زورم میاد ، مثلا بری منفعت خودش به دروغ از زبان بقیه حرف میزنه و به مادرم انتقال میده 

ینی واقعا میبینه ما اذیتیم، ولی بازم راضیه که به خودش خوش بگذره ولی ما اذیت بشیم 

انقد پررو شده خالم گه یا جور رفتار می‌کرد انگار نوکر در خونشیم 

داشت بازخواستمون میکرد 

منم جمعه شب از خجالتش در اومدم ، همونطور که خودش باهامون رفتار می‌کرد باهاش رفتار کردم ، چون داره به ما ضرر میرسه 

به خنده و شوخی و جدی گفتم که ما اذیتیم

دیدم اینطوری نمیشه همش به ما بد بگذره و به اونا خوش بگذره 

خیلییییی وقته دارم تحملشون میکنم

بنطر شما من الان نباید انتطار داشته باشم مادرم بخاطر من که بچشم حداقل دیگه نره سراغشون؟؟؟؟؟ 

چون حتی با خود مادرم هم غیر مستقیم بی احترامی میکنه

نه معلومه که نباید انتظار داشته باشی چیکار داری بذا خوش باشه باهاشون

خیلی پرتوقعی هااا

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

نه معلومه که نباید انتظار داشته باشی چیکار داری بذا خوش باشه باهاشونخیلی پرتوقعی هااا

خیلیی پررشون کرده 

جمعه شب دیگه بی احترامی به منو پدرم با نهایتش رسوند 

به خودشم غیر مستقیم یه جور رفتار میکنه انگار غریبست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلیی پررشون کرده جمعه شب دیگه بی احترامی به منو پدرم با نهایتش رسوند به خودشم غیر مستقیم یه جور رفت ...

تو بیا ببین خاله های من چه سلیطه هایی ان

مامان منم بدتر از تو بهشون خدمات میده

در مقابل اونا من هیچم براش

همیشه ام میگه تو نبودی اونا خانوادم بودن معلومه که اولویتمن!😒

ته دلم دوس دارم بخاطر من یه جاهایی باهاشون برخورد کنه و یه زمان کوتاهی بخاطر برخورد زشتشون با من باهاشون یکم سرد بشه.. ولی انگار نه انگار!

ولی به خودم اجازه نمیدم ازش بخوام بخاطر من قطع ارتباط کنه با خواهر و مادرش 

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خواهر داری یا نه ..اون که برا شما خاله است برا مامانتون خواهره .ومتاسفانه .از اون خواهرای زیادی دلسوز ...ولی شما با مامانت کاری نداشته باش ولی هر طور شده از خجالت خاله ات در بیا ..ولی اینو بدون .زیاده روی نکنی با پنبه سر ببر

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

خواهر داری یا نه ..اون که برا شما خاله است برا مامانتون خواهره .ومتاسفانه .از اون خواهرای زیادی دلسو ...

اتفاقا همون شب از خجالتش در اومدم 

من آدمی نیستم بشینم بهم بی احترامی کنن 

از روز اولم با کار مادرم مخالف بودم میدونستم اینطوری میشه

تو بیا ببین خاله های من چه سلیطه هایی انمامان منم بدتر از تو بهشون خدمات میدهدر مقابل اونا من هیچم ب ...

نمیگم قطع رابطه 

حداقل محبتشو کم کنه 

بخاطر بچش 

مگه من حیوونم اخه 

به خودشم بی احترامی میکنه 

خواهر داری یا نه ..اون که برا شما خاله است برا مامانتون خواهره .ومتاسفانه .از اون خواهرای زیادی دلسو ...

از این به بعد باهاشون بیرون نمیرم خونشون نمیرم ، خونمونم بیان میرم بیرون ، زنگم بزنه جواب نمیدم 

قطع رابطه کامل 

روح و روانم داعون شد از دست اون دوتا

از این به بعد باهاشون بیرون نمیرم خونشون نمیرم ، خونمونم بیان میرم بیرون ، زنگم بزنه جواب نمیدم قطع ...

میدونم دلت پره .ولی زیادی گارد گرفتی ..یواش یواش . باهاشون بیرون برو ولی اون بیرونو براشون کوفت کن ...دیر بیا زود برگرد .کم محلی کن .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم