2777
2789
عنوان

بنظرتون من باید به دختر عمه ام حسودی کنم یا اون به من

| مشاهده متن کامل بحث + 109910 بازدید | 403 پست

من 32 سالمه قطعا دنیا مال یه دختر 20ساله باشه حسودیشو نمیکنم یعنی اصن بهش فکر نمیکنم که بخوام حسودی کنم خودت سن ما برسی میفهمی چی میگم عزیزم...اون جذابیتی که پول و طلا و ماشین و ....برات داره تو سن ما دیگه نه نداره اولویت هامون عوض شده و از لحاظ قیافه میگی 35ساله و خوشگل شاید تو 20سالگی از شمام خوشگلتر بوده به هر حال شمام به دهه 30میرسی باید ببینی مثل اون زیباییت حفظ میشه یا نه چون خیلیا ارثی بعد 25سالگی از قیافه می افتن...به فکر زندگی خودت باش چون اون شاید بهت فکرم نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااحترام ب شما بنظرم شما باید حسودی کنی

شما همه دست آورد هاتون و ثروتتون توسط ازدواجه حالا زبونم لال سرهرچی بهم بخوره شما ی دختری هستی با ی لیسانس...

ولی دختر عمه ات هرچی بشه جایگاهش داره بنظرم اون جایگاهی ک خودت ب دست میاری اصیل تر از اونیه ک توسط کسی بخای بری بالا 

حس میکنم روی غرورت هم باید کار کنی و سطح ادبت چون درباره ی خواهر شوهرت اونجوری تاپیک زدی نمیدونم چرا ...

اتفاقاً میمیریم واسه همدیگه شمام ندیده و نشناخته قضاوت نکن شما فقط عنوان و متن رو میخونی و متوجه زندگی من نیستی متوجه حرف های دلم نیستی 

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

خداروشکر علاوه بر ماشین های شخصی دیگه شوهرم کلی ماشین سنگین گرون داره پز نبود! گفتم ک بدونی من اشتبا ...

خداروشکر ک داره انشالله خدابیشترشو بده ک بتونه بعد پنج سال عقد شمارو بتونه ببره سرخونه زندگیتون

چرا فک کردی فقط خودت اینجا خیلی ریچی ؟ خیلی خودشیفته ای

اصلا تاپیکاش و‌راجب خواهر شوهر دیدم هنگ کردم از این همه وقاحتش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خداروشکر علاوه بر ماشین های شخصی دیگه شوهرم کلی ماشین سنگین گرون داره پز نبود! گفتم ک بدونی من اشتبا ...

اسی واقعا چرا ی جا این چیزایی که جز دارایی های خودت حساب کردی رو برای نامزد دختر عمت گفتی

دقیقا همون خونه ۴ خوابه و ماشین‌پژو پارس

تاپیکاتو خوندم

از صمیم قلبم میگم به فکر درمان خودت باش

همش یا با یکی‌دعوا کردی

یا ب یکی فحش دادی

یا به یکی حسودی کردی

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
بیشتر ببینید