2777
2789
عنوان

خواهرم آبرومون رو برده

6796 بازدید | 180 پست

من تو یه شهر دیگه ام و متاهلم.

خواهرم 28 سالشه گذشته شلوغی داشته و دوست پسر زیاد و سه تا ازدواج ناموفق. قضیه اینه که یه پسر عاشق این شده و اومده خواستگاری و بله برون گرفتن.پسره هم یه بار جدا شده. بعدش یکی از  دوست پسر های سابق خواهرم داره عکسای دونفره شو و چتهاشو و فیلمها رو برای این نامزدش میفرسته و ورداشته ماشین پسره رو خط خطی کرده و خواهرم چون دوبار ازدواج کرده و جدا شده خونه دوست پسره میرفته و باهم راحت بودن . الان دوست پسر سابق هر روز عکسا و فیلمهای دونفره رو واسه نامزده میفرسته‌ .نامزده گذشته خاهرم رو پذیرفته. ولی مثل اینکه از چند روز پیش فیلم ها و عکسا رو برای پدر و مادر نامزده هم فرستاده و گویا مدت ۵ یا ۶ ماه خواهرم همزمان با نامزده و دوست پسر بوده و از هر دو پول توجیبی میگرفته‌ . خیلی اشتباهات داشته. الان دوست پسر سابق داره مگه هر چی پول خرجت کردم باید برگردونی تا ابروتو بیشتر نبرم. به نظرتون پسره نامزده و خانوادش دل چرکین میشن با این قضایا؟ 

البته پسره گفته گذشته تو مهم نیس واسم و اینکه بخشیده خواهرمو

دوست پسره سابقش شکایت کرده و ابلاغیه ثنا براش اومده بابت گوشی که هدیه براش گرفته بود تو دوران دوستی و گرون قیمت هم بوده. پسره تو شکایتش نوشته گوشی رو امانت دادم و بابت خیانت در امانت شکایت کرده‌ .و همینطور بابت پولهایی که به حساب خواهرم میریخته و گفته اونا قرض بوده و باید برگردونه‌. 

از کلانتری زنگ زده بودن به مادرم جواب نداده بود دوست پسر سابقش تلفن نامزد خواهرم رو داده از کلانتری بهش زنگ زدن گفتن چرا نمیاد کلانتری 😢😢 دوست پسر سابقش از عمد شماره نامزده رو داده کلانتری که ابروی خواهرم رو پیش نامزدش بیشتر بره.این نامزدیش دوام میاره یا از هم میپاشه؟

نمیدانم 

نامزدش یا باید خیلی عاشقش باشه باهاش کنار بیاد یا خیلی اوپن مایند 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

عزیزم، این قضیه خیلی پیچیده‌ست و هیچ جواب قطعی نمی‌شه داد. اما مسلماً گذشته خواهر تو تأثیر زیادی روی رابطه فعلی‌اش خواهد گذاشت. اگر نامزدش گذشته‌اش رو پذیرفته و هنوز باهاش ادامه می‌ده، ممکنه اوضاع به بهبود برسه، ولی این بستگی به صداقت و اعتماد بینشونه. خانواده نامزدش هم ممکنه دچار نگرانی بشن. پیشنهاد می‌کنم خواهر تو خیلی با دقت و صراحت با نامزدش درباره گذشته‌اش صحبت کنه تا سوءتفاهم‌ها کمتر بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پول طرف بدید بره بعد فکر نگه داشتن شوهر جدیده باشید 

به خواهرت بگو خونت اباد یواش تر درو کن یه چیزی هم به خوشه جمع کن ها برسه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

ببخشیدا ولی فساد اینجا داره موج میزنه .بعد میگیم چرا زمانه بد شده .

اون نامزدی هم که اینا رو قبول کنه قطعا یکی بد تر از خاهرته .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

تا چندوقت پیش دخترخالت بود الان شد خاهرت 😐عزیزم بیخیال این نامزدی شو لطفا به اون دوست پسر قبلیتم برگردون هرچی داده یمدت تنها باش به اشتباهاتت فکر کن برای خودت زندگی کن مطمئن باش بخای با این نامزد جدیدت بمونی خیلی زودتراز چیزی که فکرشو کنی بدترین بلاها سرت میاد و جدا میشی

قسمت بد قضیه اونجایی بوده که چندماه هم با این نامزدش بوده هم با دوست پسرش،

وگرنه باز چون نامزدش گفته گذشتت مهم نی شااااید میبخشیدش ولی اینکارش خیانت بوده، عجب ادمیه خواهرت بعید میدونم سربه راه بشه