2777
2789

ببخشید دوستان من داشتم خودارضایی میکردم 

انگشتم یک سانت رفت تو حس میکنم حالا نمیدونم کردم یا نه اینطوری حس کردم اخه دردم نداشتم اصلا وقتی هم دستشویی رفتم لکه خونی ندیدم ولی شرتمم مشکی بود ،یعنی واقعا خاک تو سرم تا حالا رابطه جنسیم نداشتم،یعنی بکارتم پاره شده؟ کلا یک سانت بود  بعد میخوام برم دکتر زنان خجالت میکشم اول اینکه یه غده هم تو واژنم درومده اون هم باید نشون بدم ولی میخوام ببینم پرده هایمنم سالمه یا نه یا بدونم نوعش چیه ،نمیدونم به دکتر چی باید بگم؟؟؟ یا چجوری بیانش کنم یا اگر بگم چه فکری میکنه راجبم 

همین وقتی داره معاینه میکنم بهش بگم دکتر میشه هایمنم هم چک کنید ؟میخوام معاینه بشم ببینم سالم هست یا نه یا چی بگم

میری میگی حس میکنم یه غده دارم خودش معاینه می‌کنه

بعد میگی میشه برام هایمن هم چک کنی نوعش رو بهم بگید

بهت میگه کارش همینه فکر چی میخواد بکنه بابا تمام

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میری میگی حس میکنم یه غده دارم خودش معاینه می‌کنهبعد میگی میشه برام هایمن هم چک کنی نوعش رو بهم بگید ...

همین؟ خب پس نیازی نیست توضیح بدم چیکار کردم چیکار نکردم؟😂🥲

همین؟ خب پس نیازی نیست توضیح بدم چیکار کردم چیکار نکردم؟😂🥲

نه بابا 

با یک سانت هم چیزی نشده غصه نخور

حتی اگر نرفتی برا غده هم میخواستی فقط بدونی عایمنت چیه

میری داخل میگی اومدم معاینه تشخیص بکارت خودش معاینات میکنه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بگو برا ازدواج میخوام گواهی بکارت بگیرم همین دیگه نگو ببین سالمه یا نه یا نگو فلان کارو کردم

خب تو بیمه یا تو سیستم ثبت نمیشه برام چیکار کرده؟

چون یه خانواده حساس دارم

نه بابا با یک سانت هم چیزی نشده غصه نخورحتی اگر نرفتی برا غده هم میخواستی فقط بدونی عایمنت چیهمیری د ...

بابا خیلی میترسم از دکتر زنان خجالتم میکشم

فردا میرم همینو میگم ببینم چیه 

خدا کنه چیزی نشده باشه خیلی غصه میخورم

اون اصلا براش مهم نیست چیشده نیازی نیست که توضیح اضافه بدی .

فقط بگو میخوام ازدواج کنم نوع هایمنم رو میخوام بدونم. 

اکه خودت حرف از سالم بودن یا نبودن نزنی اون هیچی نمیگه برای اکثریت هم جدیدا سالم میزنن رد میشه . و البته اگه چیزی به اسم پرده وجود داشته باشه اصلا انقدر راحت از بین نمیره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑