تو تاپیک حوری تو بهشت
یکی از کاربرای عزیز گفته بود که :
اگه قرار باشه واسه تارمو بریم جهنم کسی نمیمونه داخل بهشت ک🥲
من یه توضیحی آماده کردم که اومدم بفرستم و دیدم تاپیک تعطیل شده (این بلا خیلی سرم اومده😁💔)
ولی حالا اینجا میزارم شاید سوال خیلی از شما باشه 🤍
البته من کوچیک شمام ولی چیزی که بنظرم درست بود رو گفتم بگم
...
اینجوری که ما فکر میکنیم نیست عزیزم ، بعضی ازین حرفام ساخته ی قدیمیاس یا حتی دشمن که با قصد و هدف این حرفارو مینداخت تو دهن قدیمیا ، مثل این حرف که به بچه ها میگفتن اگه دروغ بگی خدا سنگت میکنه😐 بعد بچه تا چند وقت میترسیده و به همین روال کم کم از دین زده میشده، درحالی که خدا خیلی مهربون تر از اینحرفاست
هرکس که حب معصومین (ع) رو تو دلش داشته باشه و شیعه باشه بهشت میره قطعا ، مگر اینکه آخرای زندگیش کارو خراب کرده باشه و بی دین شده باشه
ولی ۹۸ درصدمون گناهانی که کردیم که متناسب با شدت و درجش تاوانشو میدیم و بعد که پاک شدیم میریم بهشت ایشالا ، البته همون بهشتم درجه داره
و اگه بحث به یکی دوتا تار مو بود که آدم حواسش نباشه بیرون بیاد نه هیچ تاوان و عذابی نداره
ولی چیزایی که خدا گناه شمرده ، گناه بودنش سرجاشه، منتها عذابش بستگی به دل و نیت اونطرفم داره
دقت کن
مثلا یکی بوده هروز با آرایش و موی بیرون میرفته بیرون ولی همراه با عذاب وجدان ، مثلا هروز توبه میکرده ولی اصلاح این گناهش واسش سخت بوده ، شاید جو و شرایط دور و برشم کارو سخت تر میکرده یا خودش میترسیده......
یکیم بوده هروز در همین حد کم حجاب بوده ولی اون عذاب وجدان رو نداشته ، تازه افتخارم میکرده (اما مسلمون و شیعه بوده ها یعنی ته دلش اهل بیت ع رو بشون محبت داشته)
حالا اینا یروز یهو عمرشون تموم میشه
روز قیامت قطعا نحوه محاسبه و تاوان گرفتن از اونها قطعا باهم یکسان نیست ، مطمئنا حتی همون حس عذاب وجدان اون دختر اولی تاثیر داره تو مدل تاوان دادنش
اما تهش هردو تا یه حدی عذاب میشن و پاک که شدن میرن بهشت
که البته همون عذابم نباید دست کم گرفت ، اونجا هر ثانیه از عذابش واسه طرف انگار ۱۰۰ سال میگذره
حتی ممکنه اونجا خیلیا با شرمنده شدن و حس شرمندگی از خدا عذاب بکشن ، اگه زندگی پس از زندگی دیده باشی ، میگفت من اونطرف که بودم ، اگه اینجا آتیشم تو حلقومم کنن سخت تر از اون شرمندگی و خجالت من بابت اعمالم نمیشه
مثلا اونجا خدا مارو بابت یکاری میبخشه یا مثلا یکی از معصومین (ع) شفاعتمون میکنه ها ، ولی خودمون انقدر خجالت میکشیم از گناهمون و رحمت خدا و از ۱۴ معصوم ع که اصلا با خجالتای این دنیا قابل مقایسه نیست
چون ما اونجا تو نسخه ی خیلی بالاتری از خودمون هستیم و خیلییییی به خدا نزدیک تریم ،