2777
2789

تو تاپیک حوری تو بهشت 

یکی از کاربرای عزیز گفته بود که :

اگه قرار باشه واسه تارمو بریم جهنم کسی نمیمونه داخل بهشت ک🥲

من یه توضیحی آماده کردم که اومدم بفرستم و دیدم تاپیک تعطیل شده (این بلا خیلی سرم اومده😁💔)

ولی حالا اینجا میزارم شاید سوال خیلی از شما باشه 🤍

البته من کوچیک شمام ولی چیزی که بنظرم درست بود رو گفتم بگم

...

اینجوری که ما فکر می‌کنیم نیست عزیزم ، بعضی ازین حرفام ساخته ی قدیمیاس یا حتی دشمن که با قصد و هدف این حرفارو مینداخت تو دهن قدیمیا ، مثل این حرف که به بچه ها میگفتن اگه دروغ بگی خدا سنگت میکنه😐 بعد بچه تا چند وقت میترسیده و به همین روال کم کم از دین زده می‌شده، درحالی که خدا خیلی مهربون تر از اینحرفاست 

هرکس که حب معصومین (ع) رو تو دلش داشته باشه و شیعه باشه بهشت میره قطعا ، مگر اینکه آخرای زندگیش کارو خراب کرده باشه و بی دین شده باشه 

ولی ۹۸ درصدمون گناهانی که کردیم که متناسب با شدت و درجش تاوانشو میدیم و بعد که پاک شدیم میریم بهشت ایشالا ، البته همون بهشتم درجه داره

و اگه بحث به یکی دوتا تار مو بود که آدم حواسش نباشه بیرون بیاد نه هیچ تاوان و عذابی نداره

ولی چیزایی که خدا گناه شمرده ، گناه بودنش سرجاشه، منتها عذابش بستگی به دل و نیت اونطرفم داره 

دقت کن 

مثلا یکی بوده هروز با آرایش و موی بیرون می‌رفته بیرون ولی همراه با عذاب وجدان ، مثلا هروز توبه میکرده ولی اصلاح این گناهش واسش سخت بوده ، شاید جو و شرایط دور و برشم کارو سخت تر میکرده یا خودش میترسیده......

یکیم بوده هروز در همین حد کم حجاب بوده ولی اون عذاب وجدان رو نداشته ، تازه افتخارم میکرده (اما مسلمون و شیعه بوده ها یعنی ته دلش اهل بیت ع رو بشون محبت داشته)

حالا اینا یروز یهو عمرشون تموم میشه

روز قیامت قطعا نحوه محاسبه و تاوان گرفتن از اونها قطعا باهم یکسان نیست ، مطمئنا حتی همون حس عذاب وجدان اون دختر اولی تاثیر داره تو مدل تاوان دادنش

اما تهش هردو تا یه حدی عذاب میشن و پاک که شدن میرن بهشت 

که البته همون عذابم نباید دست کم گرفت ، اونجا هر ثانیه از عذابش واسه طرف انگار ۱۰۰ سال میگذره 

حتی ممکنه اونجا خیلیا با شرمنده شدن و حس شرمندگی از خدا عذاب بکشن ، اگه زندگی پس از زندگی دیده باشی ، میگفت من اونطرف که بودم ، اگه اینجا آتیشم تو حلقومم کنن سخت تر از اون شرمندگی و خجالت من بابت اعمالم نمیشه

مثلا اونجا خدا مارو بابت یکاری میبخشه یا مثلا یکی از معصومین (ع) شفاعتمون میکنه ها ، ولی خودمون انقدر خجالت میکشیم از گناهمون و رحمت خدا و از ۱۴ معصوم ع که اصلا با خجالتای این دنیا قابل مقایسه نیست 

چون ما اونجا تو نسخه ی خیلی بالاتری از خودمون هستیم و خیلییییی به خدا نزدیک تریم ، 

....

ممنون از جوابات

من یجا شنیدم میگفتن جهنم اون اتیشی ام ک میگن داره رو نداره یعنی از بچگی ما کلا تصورمون راجب جهنم اینه ک فقط اتیشه  ولی اینجوری نیس انگاد

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بسیارهم عالی بود توضیحاتتون

من شدیدا شیفته ی مولاعلی هستم 

اما نمازام یه خط درمیونه 

تاجایی که ازم بربیاد کمک میکنم 

ولی توی نماز وروزه و ...کاهلی میکنم

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
بیشتر ببینید
ممنون از جواباتمن یجا شنیدم میگفتن جهنم اون اتیشی ام ک میگن داره رو نداره یعنی از بچگی ما کلا تصورمو ...

بازتاب. اعمال خودمونه

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
بیشتر ببینید

و کسانی که اون حرف رو می زنند (با پیدا بودن مو میریم جهنم ) حتی به خودشون زحمت نمیدند برند یک نگاه به آیه قرآن تو گوگل بکنند و تفسیر دقیقش رو نگاه کنند و ببینند عذابی برای حجاب مو تعیین نشده 

گوشی که این همه دست شون هست تو فضای مجازی دارند می چرخند اینو هم تو گوگل می تونند پیدا کنند 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

ممنون از جواباتمن یجا شنیدم میگفتن جهنم اون اتیشی ام ک میگن داره رو نداره یعنی از بچگی ما کلا تصورمو ...

دقیقا 

اگه توصیف آتیش و عذابی هم باشه با تصور ما فرق داره 

نه اینکه بگم راحت تره ها ، نه 

ولی شدت و ضعفش با تصور ما فرق داره

در کل ما نباید فکرمونو درگیر این کنیم که عذاب چجوریه ، مهم اینکه بخاطر خوده خدا (که مارو بهتر از خودمون میشناسه و خالقمونه و میدونه چی به نفعمونه چی نیست ،و بابت هر کاری یه حکمتی داره ) واجباشو انجام بدیم و چیزایی که حرام و گناهه رو انجام ندیم یا ترک کنیم😊🤍

....

اصلا نماز يعني عبادت خدا 

و توی قرآن هم اجباری به این نمازی که می خونیم نشده همه جا گفته خدا رو بپرستید ولی صلاة بهترین عبادت هست 

و این نمازی که میگند بابد بخونیم یعنی عبادت دائم خدا 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

دقیقا اگه توصیف آتیش و عذابی هم باشه با تصور ما فرق داره نه اینکه بگم راحت تره ها ، نه ولی شدت و ضعف ...

دقیقا همینه ما با اعمالمون حتی جهنمم میتونیم راحت تر بکنیم میتونیم انقدر سنگینش کنیم ک خیلی از خیلی سخت تر باشه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
بسیارهم عالی بود توضیحاتتونمن شدیدا شیفته ی مولاعلی هستم اما نمازام یه خط درمیونه تاجایی که ازم بربی ...

من توام یا تو منی

همیشه میگم فققط علی

خط قرمزم امام علی بس دوستش دارم حس میکنم خیلی خیلی خیلی مَرد بوده

بسیارهم عالی بود توضیحاتتونمن شدیدا شیفته ی مولاعلی هستم اما نمازام یه خط درمیونه تاجایی که ازم بربی ...

هممون یه ضعف هایی داریم من شما یا هرکسی دیگه

معصوم نیستیم که 

مهم اینکه در راستای اصلاحمون تلاش کنیم که ایشالا موفق بشیم🩷

....