2777
2789

اجاره نمیدم مغازه پدربزرگمه توی بهترین خیابون شهر هس کل خیابون سالن زیبایی هس و پر تردد هس

اما خب با دخترعموم میخوایم شریک بشیم 

به نظرتون درامد خوشبینانه و بدبینانه اش چقدر هس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آداب معاشرت مخ زنی و روابط اجتماعی و کنار اومدن با مشتریو تخفیف و خوش رویی و  خرید خود لباس، خیاطی  .... بلدی ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
وای من خیلی دوس دارم‌ مزون چقدر سرمایه میخواد🥲

عزیزم دخترعموی من خودش خیاطه ماهریه مزون داره

من خودمم بلدم که بهش کمک کنم

ما خودمون کار دوخت و این چیزارو انجام میدیم

نمیدونم والا چون مغازه هم از خودمونه

برا دکور و پارچه و اینا ۵۰۰ میلیون در نظر گرفتیم

هر ماه نه ولی فصل عروسی بیشتر هم میاد مثلا الانا عروسی خیلی زیاده

اخه خب پدربزرگم اجاره نمیخواذ

اما همین مغازه رو خودش اجاره میداد ۲۰ میلیون میگرفتن ماهانه

ما حداقل باید ۱۰ تومن بهش بدیم 

میترسم مشتری نباشه شرمنده شیم

عزیزم دخترعموی من خودش خیاطه ماهریه مزون دارهمن خودمم بلدم که بهش کمک کنمما خودمون کار دوخت و این چی ...

من خیلی علاقه دارم

خیاطی هم بلد نیستم

ولی شغل خوبیه برای خانم ۲۵سالمه

بنظرت میتونم؟مغازه ندارم

از کجا شروع کنم

آداب معاشرت مخ زنی و روابط اجتماعی و کنار اومدن با مشتریو تخفیف و خوش رویی و خرید خود لباس، خیاطی ...

عزیزم اینا که کلاس اموزش ندارن اگ بلد نباشمم🥲😂بلاخره باید از یه جایی شروع کرد

اما خوش برخورد و خوش رو ام

اخه خب پدربزرگم اجاره نمیخواذاما همین مغازه رو خودش اجاره میداد ۲۰ میلیون میگرفتن ماهانهما حداقل بای ...

ماه هایی که بیشتره باید یرا ماه های دیگه هم کنار بزاری ، و شخصی دوزی مجلسی و عروس هم قبول کنی ماه هایی که عروسی نیس دیگ بیکارنیسی 

من خیلی علاقه دارمخیاطی هم بلد نیستمولی شغل خوبیه برای خانم ۲۵سالمهبنظرت میتونم؟مغازه ندارماز کجا شر ...

والا عزیزم بخدا من تازه فقط فکرش تو سرمونه باید خودمونم تحقیق کنیم هیچی نمیدونم🥲💔که درست حسابی کمک کمک