من خیلی تجربه ندارم برای اندازه گیری آش
ولی حتما روغن و زردچوبه و پیاز داغ زیاد بریز
اب قلم اگه دوست داشتی بریز خیلی خوب میشه
اگه طعم دنبه رو دوست داری چرخ کن بریز با پیاز حسابی تفت بده تا روغنش گرفته بشه
اواسط پخت نعنا داغ اضافه کنید
من خودم سیر خام پیاز داغ کاکوتی و اویشن یه ربع اخر اضافه میکنم
قبل از اینکه رشته رو بریزی یه مقدار ارد با اب رقیق کنید بریزید تو اش بعد رشته رو بریز اینجوری زودتر لعاب میده و دیگه لازم نیست رشته زیاد بجدشه که باز بشه
زردچوبه زیاد بزن که خوشرنگ بشه