2777
2789
عنوان

وسواس فکری

157 بازدید | 24 پست

سلام بچها کسی مثل منه هست اینجا افسردگی شدید گرفتم همش فک میکنم یه جاییم درد میکنه یا قراره یه چیزیم بشه همش دستم رو نبظمه چک میکنم یا همش بیمارستانم فشارمو چک میکنم خیلی وضعیت روحیم بده چی برام پیشنهاد میکنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم، به نظر میاد که ممکنه دچار وسواس فکری یا اضطراب شدید بشی. خیلی مهمه که این احساسات رو جدی بگیری و سریعاً به یه روانشناس یا پزشک مراجعه کنی. بهتره با کسی صحبت کنی که بتونه راهنماییت کنه و کمک کنه تا این اضطراب‌ها رو مدیریت کنی. حتماً به خودت استراحت بده و به فکر سلامتی روانت باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

سلام منم مشکل شما رو داشتم خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم تا ب ...

من دیگ کم آوردم بخدا شوهرم هرچی کار میکنه خرج دکترای الکی منه دیشب بدبخت دومیلیون داده ی فشارسنج خریده ک دیگ همش درمانگاه نرم

[QUOTE=379239540]منم مثل توعم. از بچگیم. شاید اختلال شخصیت اضطرابی هم  داری  فقط روانشناس میتونه کمکت کنه ...[/QUOTمن یکم بزرگ تر ک شدم شروع شد بیشترش برا بعد زایمانم بود ک افسردگی گرفتم

ممنون شما حضوری رفتین

خیر عزیزم 

انلاین بود خیلی هم راضی بودم الان خیلی بهترم 

حق میدم بهت شرایط سختیه 

عزیرم پشت گوش ننداز سریع مراجعه کن 

وقتی جسم ما‌مریض میشه مگع میشه دکتر نرفت ؟ مگه زمان مریضی ما رو درمان میکنه؟ نه 

تا نری پیش کسی که حرفه اش اینه خوب نمیشی 

خیر عزیزم انلاین بود خیلی هم راضی بودم الان خیلی بهترم حق میدم بهت شرایط سختیه عزیرم پشت گوش ننداز س ...

برا من چن ساله یه مدت خوب بودم باز دوباره شروع شد انقد دلم میخاد یه روز حالم خوب باشه انرژی داشته باشم