2777
2789

مثلا مادرشوهر کیه

مگه مادرتونه 

به شما چخ ک میرید مگه دخترشونید اخرم کلی حرف پشتنون میزنن

و با همون خاهرشوهرا ک دست به سفید و سیاه نمیزنن گل میگن ک میخندن 

هرکسی بره احمقع اگر توانایی برگزاری مهمونی نداره نگیره

منم با بچه کوچیک نمیزام هیچکس کار کنخ

منم میگم ن بری کمک ن بیان کمکت 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا من اگخ کاری از دستم بر بیاد کمکش میکنم چون اون بنده خدا همیشه صدشو برام گذاشته ولی نه چندساعت قبل مهمونی ، تقریبا همزمان با مهمونا میرم ولی تو کارا تا جاییکه بشه کمکش میکنم اگه ادم خوبی باشه چه اشکالی داره اونم انسانه دیگه فقط اسمش بده بیچاره !مادر شوهر

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

👏🏻♥️

اره من مادرشونرم هروقت بهم میگه دخترم میفهمم قراره این چی ازم کار بکشه

دلم میخاد بهش بگم اگه قرار بود دوتا مادر داشتم خدا بهم میداد اهه 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

شما حق توهین نداری

من میرم چون یه پیرزن مریض و ناتوان حتی مادرشوهرمم نباشه بهش کمک میکنم 

الانم چند ساله به هزینه شخصی خودمون براشون پرستار گرفتیم . اومدیم توی آپارتمانشون خونه خریدیم و هر شب بهشون سر میزنیم . کوچکترین آزاری برای ما ندارن . همسرمم برای خانواده من از هزارتا پسر بیشتر زحمت میکشه چه مالی چه کاری قبل از اینکه درخواست کنن همسرم میره کمکشون و همیشه قدردان هست