2777
2789

تروخدا بگید حق با کیه ؟ 💔 

من بدبخت یه مقدار پول رو با بدبختی جمع کردم برای هزینه کلاس های کنکور و بسته آموزشی و... 

بعد دیروز اومده حقوقشو هنوز واریز نکردن میگه از کارتت پول بردارم قسطم رو بدم بعدا بهت برمیگردونم منم گفتم نه 

چون قبلا هم سابقه داشته پول ازم گرفته با بدبختی ازش پس گرفتم 

حالا از دیروز تا حالا باهام قهر کرده حتی حرفم نمیزنه بخدا مردم مادر دارن منم مادر دارم با این کاراش نمی‌ذاره بتونم دو کلمه درس بخونم نمیگه این بدبخت کنکور داره باهاش اینجوری نسازم 😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی خرید کردم بسته سفارش دادم زودتر میگفتی

میدونست دارم یعنی چشمش به دو قرون منه حالا بعدا میتونست اون قسط رو بده هااا ولی باید این پول منو هر طور شده از چنگم در بیاره 😭

نده فردا شوهر کنی شوهرتم پولاتو میگیره بهت نمیده طلبکارتم میشه اخرش تو میشی‌بدهکار به همه 

دختر تا وقتی مجرد تو خونه پدر مادر نفقه داره وظیفه پدر مادر نفقه دخترو بدن 

ولی پسر تا هجده سالگی نفقه داره بعدش پدر مادر دینی بگردنشون نیست ونفقه به پسر بالای هجده سال تعلق نمیگیره 

اما وطیفه پدرو مادر دخترشونو تا وقتی مجرد تامین کنن

نده فردا شوهر کنی شوهرتم پولاتو میگیره بهت نمیده طلبکارتم میشه اخرش تو میشی‌بدهکار به همه دختر تا وق ...

نفقه چیه خواهر پول خودم رو ازم نگیره نفقه پیش کش یعنی منو دست کاری روانی می‌کنه یه کاری میکنه خودم عذاب وجدان بگیرم