2777
2789
عنوان

همای پایتخت

219 بازدید | 15 پست

کلا از فصل یک تا این فصل پایتخت هیچ کدومشو کامل ندیدم اما جسته و گریخته دیدم و از کارکترها شناخت دارم.

توی پایتخت هما همه کاره بود هیچ کاریم نمیکردا اما میگفتن همه چیزدونه.مادر بهتاش نمیتونست پسرشو قانع کنه زن دایی هما رو میفرستادن چندتا تعریفم بغلش مبچسبوندن که فقط هما میتونه و ... و جالب اینه که هما هم میتونست قانع کنه.نه چیز خاصی میگفت نه کار خاصی میکرد.اما الکی بزرگ شده بود.بعضی جاها عقل فهیمه و حرفاش از هما بهتر بود اما سریال دوست داشت نشون بده هما خیلی خاصه در خالی که نبود.درواقعیت هم هیچ کس خیلی خاص نیست هرکس برای خانواده خودش مفید و خاصه.

خلاصه همش این موضوع روی اعصاب من راه میرفت.تا اینکه تو قسمت آخر هما و تماشاگرها متوجه شدن هندونه زیربغل هما میدادن تا باباپنجعلی و فهیمه و...بتونن باهاش زندگی کنن و در واقعیت هما رو هیچ فرض نکرده بودن.اونایی که همیشه وانمود میکردن توی تصمیمات مهم هما نقش ناجی رو داره توی مهم ترین تصمیم که اون سنگ بود اصلا به هما چیزی نگفتن.اشکهای هما توی ماشین از رکبی که خورده بود و میگفت بخاطر پنجاه تومن ناراحت نیستم خانوادمو از دست دادم اشک ترکیدن هندونه های زیر بغلش بود که چرا مثل همیشه نگفتن همای همه چی بلد بیا برامون تصمیم بگیر.

خلاصه توی زندگی مواظب باشید هماتون نکنن.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

ببین کامل نخوندم ولی هما واقعا نمونه یک زن کامل ایرانی بود 

واقعا من شخصیتش رو دوس داشتم عاقل با فکر صبور تلاشگر مهربون اینده نگر مادر دلسوز همه ی اینا رو که یک زن ایرانی داره داشت و به نقش میکشید

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هما خاصه که نقی رو تحمل می‌کنه بخدا اگه نقی شوهر من بود یا خودمو میکشتم یا نقی رو 😂

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید

جریان سنگ رو بهش نگفتن چون میبرد تحویلش میداد

هما ادم خوبه داستان بود کسی که نذاشت جنس قاچاق از ترکیه بیارن

پس سنگ رو هم نمیفروخت

به خاطر اینکه مانعشون نشه بهش نگفتن

{ خانم هستم }
ببین کامل نخوندم ولی هما واقعا نمونه یک زن کامل ایرانی بود واقعا من شخصیتش رو دوس داشتم عاقل با فکر ...

نه هما این ویژگیهارو نداشت فیلم به زور میخواست به خوردمون بده که همه این ویژگیهارو داره.چطور به خوردمون میداد؟با تعریف و تمجیدهای کل فامیل از هما.اما اگر با عقل خودمون میخواستیم بسنجیم توی رفتاراش چیز خاصی نبود در واقع دیگران بزرگش کرده بودن و احترامشو نگه میداشتن.

جریان سنگ رو بهش نگفتن چون میبرد تحویلش میدادهما ادم خوبه داستان بود کسی که نذاشت جنس قاچاق از ترکیه ...

پس هرجا که به نفعشون بود دوشیدنش و گفتن همه چیز تمامی هرجاکه به نفعشون نبود گذاشتنش کنار.منم دقیقا همینو میگم.

خلاصه که یه جمله جالب هست که میگه گاهی شیرت میکنن و میفرستن جلو ولی درواقع خرت کرده اند.قضیه هماست که اولش باباپنجعلی و بعدش فهیمه رو بغلش چسبوندن با چه ترفندی؟بله اینکه هما تو بزرگ مایی و بزرگترین تصمیمات مارو تو بگیر🫠🫠🫠

هما خاصه که نقی رو تحمل می‌کنه بخدا اگه نقی شوهر من بود یا خودمو میکشتم یا نقی رو 😂

اینم هست ولی فهیمه هم خیلی خوب هوای نقی رو داشتا😅😅😅

فهمیه خیلی احساسی بود یهو سر یه چیز الکی آمپر میچسوبند هما تو بقیه فصلا رو مخ بود یه مقدار ولی این فصلو دوست داشتم جدا صبوره...

اخه کی خواهرشوهر بچه بزرگشو تو خونش نگه میداره

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن
فهمیه خیلی احساسی بود یهو سر یه چیز الکی آمپر میچسوبند هما تو بقیه فصلا رو مخ بود یه مقدار ولی این ف ...

آره دیگه ببخشید با به به و چه چه و تعریف ها خرش کرده بودن و هما هم از این تعریف ها تغذیه میکرد و اگر فهیمه کنارش نبود کسی نبود همش تعریفشو بکنه.توی واقعیت هم آدم های مهرطلبی مثل هما هستن که ممکنه برای دریافت تایید دیگران هرکاری بکنن.

وگرنه توی واقعیت دوتاخواهرم باهم زندگی کنن گاهی باهم به جروبحث میکشن چه برسه خواهرشوهر و عروس.

آره دیگه ببخشید با به به و چه چه و تعریف ها خرش کرده بودن و هما هم از این تعریف ها تغذیه میکرد و اگر ...

من با احترام قبول ندارم 

هما جدا فهمش از نقی و فهمیه بیشتر بود فهمیه یه الکی میگفتن قدت فلان بهمان زود میزد زیر گریه 

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن