2777
2789
سلام گلم، آلوورا ممکنه به بهبود سلامت پوست سر و تقویت موها کمک کنه. از ژل آلوورا به‌طور طبیعی برای تقویت ریشه مو و کاهش ریزش استفاده میشه. با این حال، نتایج به طور کامل بستگی به نوع مو و دلیل ریزش مو دارن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ریزش مو داری اکه یه تاپیک دارم اونو بخون عالیه قطع میشه ریزش موهات

عزیزم ریزشت مثلا چند سال ریزش داشتی یا ریزش موقت بود مثل کراتین یا .. یه سوال به جز این محصول های دیگه ای هم استفاده کرده بودی که نتیجه نگیری ؟ 

عزیزم ریزشت مثلا چند سال ریزش داشتی یا ریزش موقت بود مثل کراتین یا .. یه سوال به جز این محصول های دی ...

ما کلا موهامون ضعیفه از وقتی یادم میاد ریزش داشتم ولی سر افسردگی و اتفاقایی که برام افتاد این ریزش دوبرابر شد....

اره جانم من هرچیییی روغن بگی استفاده کردم با حنا زدم موهامو داغون کردم چون میگفتن ریزش رو قطع میکنه هیچی به هیچی 

ولی این یکی واقعا معجزه بود برام رشد موهامو دوبرابر کرد ریزش موهام قطع شد اصلا باورم نمیشد

حتا خود رزماری رو میخریدم میجوشوندم چون خیلی تو اینستا میگن که خوبه ولی دیدم ریزشم بدتر شد چون با طبع سرم یکی نبود 

ولی این عصاره جوریه که الان کل خانواده من استفاده کردن برا همشون جواب داده 

قیمتشم ۱۰۷ تومن هست استفاده کن انشالله که نتیجه میگیری🤍

ریزش مو از دورن هست و حتما باید تحت نظر دکتر درمان بشه ..یک سال ریزش مو داشتم و فهمیدم به خاطر تنبلی تخمدانم هست و اونو کنترل و درمان کردم و الان بعد حمام چهار تا دونه مو میریزه ....

صفرررر صفر که دیگه موقع شستوشو ۴،۵تا تار مو میریزه عادیهمن دست میکردم تو موهام شر شر میریخت

وای من مرگبارمیریزه مجبورشدم تاگودی کمر بود بتراشم مردونه هرراهی بگی رفتم ازمایشم انجام دادم هیچیم مبود ولی بعد کراتبن ریخت البته الان دوسال هرروز ببشتراز دیروز میریزه واقعاافسردگی کرفتم

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
وای من مرگبارمیریزه مجبورشدم تاگودی کمر بود بتراشم مردونه هرراهی بگی رفتم ازمایشم انجام دادم هیچیم م ...

منم مثل شما بودم عزیزم موهام از وقتی یادم میومد پسرونه بود بخاطر ریزش البته اینم بگم اصلا رشد نمیکرد که بخواد بلندم بشه 

تاپیکمو بخون کامل توضیح دادم عصاره رزماری بزن ۱۰ دقیقه مساژ بده کف سرتو قشنگ انشالله که ریزش موی شماعم قطع میشه 

منم مثل شما بودم عزیزم موهام از وقتی یادم میومد پسرونه بود بخاطر ریزش البته اینم بگم اصلا رشد نمیکرد ...

پس من ی رزماری عصارشو میخرم وسرشور ک توی حموم ده دیقه باید ماساژ بدم هفته ای یبار؟توروخدابرام دعاکن نتیجه بده واقعااین روزا خیلی کلافم و سردرگپ موای پرپشت زیبام ازبین رفت قسم خوردم دیگه کراتین نکنم البنه ازبس موام فره لعنتی 

من حناوپودرصدرم زدم افاقه نکرداصلا 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید