2777
2789
عنوان

الان من حق دارم از دست خواستگارم ناراحت باشم یا نههه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 83 پست
اینکه طرف واسش کادو تولد بخره مخربه؟😂اتفاقا اگه در تلاش برای تشکیل زندگیهباید دل زنشو ببره و بلد با ...

بله ک خدمات بدی هدیه میگیری 

کیک اورده دیگه 

والا کمبودهای ی عمر زندگی خونه بابا رو ک پسر جوان بدبخت نمیتونه جبران کنه

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسیسه شک نکنمن و شوهرمم سنتی ازدواج کردیم ولی تو دوره آشنایی کلی بریز و بپاش می‌کرد بعد ازدواج مفلس ...

خب شوهر شما عقل معاش نداشته.

شوهر من که میمردیم برای هم، تو نامزدی و عقد و بعد عروسی، به تناسب خرج میکرد. هیچ وقتم الحمدلله مفلس نشدیم هیچ وقت لنگ نموندیم حتی از پدرشم تا حالا یه میلیون قرض نکرده.

واقعا اونایی که دارن میگن خسیسه طرف! 

بابا جمع کنید خود اسی دراومده دوتا اب معدنی بگیره با این وجود که معلمه؟؟ وقتی رفتی تو پارک دیدی نگرفته خودت پا میشدی میگرفتی حساب کار دستش بیاد! 

دوما میگین تو دوستی فلان کار میکنن بیسار کار میکنن بابا این سنتیه طرف باهاش نبوده از قبل که روحیاتش رو بشناسه یا اینکه بخواد تعهدی رو نسبت بهش قبول کنه که! 

سوما اسی شما معلومه از حرفات که نه ظاهرش مورد پسندت بوده نه پرستیژ مدرکش!  

معیاراتون  رو بزارید رو شعور و اخلاق و فرهنگ و لول اجتماعی و خانوادگی فرد و اگر بریز و بپاش براتون اهمیت داره باید رک و راست از طرفتون بپرسید علایقش رو 

پس چشماتو وا کن و درست انتخاب کن وقتی تو دلت نیس الکی وقت طرفو هم نگیر 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بله ک خدمات بدی هدیه میگیری کیک اورده دیگه والا کمبودهای ی عمر زندگی خونه بابا رو ک پسر جوان بدبخت ن ...

کمبود نیست واسه خودش ارزش قائله 

همین کم توقعی های یه عده خانم ها ،این قدر پرو کرده اقایون رو 

وقتی با همسرم دوست بودیم قصدمم جدی ازدواج نبود ولی همسرم با اینک شغل معمولی داره برای تولدم طلا و باکس خرید درامد انچنانی هم نداشت چون خیلی براش باارزش بودم اینکارو کرد 

شغلی تحصیلی من بالا ترم اون هنوز دانشجو لیسانس من ارشد معلم رسمیم گند زدم با انتخابم

چه انتخابی

مگه جواب مثبت دادی بهش

تا دیر نشده جواب منفی بده

چون ظاهرشم به دلت ننشسته ، بعد از عقد ازش بیزار میشی

چون زشتیاش ۱۰برابر خودشو نشون میده

خب شوهر شما عقل معاش نداشته.شوهر من که میمردیم برای هم، تو نامزدی و عقد و بعد عروسی، به تناسب خرج می ...

من با شما بودم یا اصلا چیزی که میگی ربطی به تاپیک اسی داشت؟

بیایم چکار کنیم الان برات دست بزنیم؟😂

چرا انقد بدبخت و دنبال جلب توجهین بعضیاتون نمیفهمم

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

بله ک خدمات بدی هدیه میگیری کیک اورده دیگه والا کمبودهای ی عمر زندگی خونه بابا رو ک پسر جوان بدبخت ن ...

کسی که دوست داشته باشه کمبوداتم جبران میکنه

همیشه هم بحث کمبود نیست. خیلیا خونه پدرشون

بهشون توجه شده و هر مناسبت بهترین هدیه رو گرفتن

پس انتظار دارن شوهرشونم اونجوری رفتار کنه چون

به چیزی غیر از اون عادت ندارن

من خودم سالها تو رابطه ام و بدون خدمات خیلی

هدیه گرفتم. کسی که عشق و علاقه واسش تعریف

نشده باشه اونطوری فکر میکنه

همینجوری الکی کوتاه میاین و کم توقع هستین

که مردا بعدا زورشون میاد خرجتون کنن و تلاش کنن

که شمارو به خواسته هاتون برسونن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

اگه آدم خوبیه و پایه اشتراکات حداقلی و سلامت اخلاقی و تدین رو داره، زود ازدواج کنین. این حرفهای طولانی مدت بعد، هیچ شناختی ایجاد نمی کنه. اصل شناخت با تحقیقه از دیگران درباره طرف بدون اطلاع خودش. خودش و خونوادش هم نهایت با ۲ جلسه حضوری و صحبت، میشه اولویت ها و خواسته هاش در بیاد. تحقیق از دیگران، به مراتب از گفته های خودش، مهم تره. تا نپریده، اگه خوبه، عقد کنین.

خوشم نیومد از تولد گرفتنش...

بنظرم از همین تولد میشه به خیلی چیزا پی برد

فرهنگ شعور ادب خساست طرز فکر و ...

میتونست کارای خیلی بهتری کنه

یه کافه دونفره

یه کیک کوچولو

یه کادو کوچیک . گل . انگشتر نقره . روسری یا شال و ...

باید ارزش و احترام بیشتری برات قائل میشد

دیگه الانش اینه . بعدها چیه ....