2777
2789
عنوان

بابام داره گند میزنه ب زندگیم

385 بازدید | 30 پست

من خواستگار هرچی برام میاد بابام رد می‌کنه واقعا موردهای خوب زیادی رو رد کرده حتی با من صحبت هم نمیکنه بهش هم میگم فلانی رو چرا الکی رد کردی هیچی نمیگه 

دیوونم کرده الان هم یه مورد خوب دیگ رو رد کرد واقعا چیکار کنم از دستش

خودم ۲۴ سالمه دیگ بچه هم نیستم مگه آدم تا چند سالگی خواستگار خوب داره؟!

اوخودا خوب دوست نداره ازدواج کنی من شوهر خالم هم همینطور بود برای دخترش همه رو رد کرد و ایرادای عجیب میذاشت براشون میگفت پسرای این دوره زمونه نمیتونن دختر من رو خوشبخت کنن 

البته خود دخترخالم هم خیلی به ازدواج علاقه ای نداشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این دعارو به نیت پدرت بخون که با خواستگارات کار نداشه باشه مخالفت نکنه

9روز هرروز 14مرتبه    اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بَحَقَّ وَلِیَّکَ مُحَمَدِّ بن عَلیًّ عَلَیهِ السَّلامُ اِلاّ جُدْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ وُسْعِکَ وَ وَسَّعَتَ عَلَیَّ رِزْقَکَ وَ اَغْنَیْتَنی عَمَّنْ سِواکَ وَ جَعَلْتَ حاجَتی اَلَیْکَ وَ قَضاها عَلَیْکَ اِنَّکَ لِما تَشاءُ قَدیر. 

سلام یه راه حل میدم حتما انجام بده 

طبق روایت های قرانی واقعا جواب میده

ایه 49سوره ذاریات رو بنویس تو برگه بنداز دور گردنت بختت رو باز میکنه خواستگار زیاد میکنه

و خوندن سوره یاسین ازدواجتو زودتر میکنه مثلا خدا ازدواجتو انداخته یکسال بعد با خوندن این سوره میشه 6ماه بعد مثال بودش

و به مدت 40روز ،هرروز گفتن 125تا ذکر یا لطیف

هر کدوم از این 3تا رو انجام بدی اوکیه ولی ایه رو حتما بنویس بنداز گردنت 

ایشالله امسال عروس شی به حق حضرت فاطمه زهرا برامنم دعا کن

مادرت چی میگه پس

اون سری یه نفر اومده بود در خونه مامانم شماره خودشو داده بود گفته بود با دخترم صحبت میکنم اطلاع میدم 

بنده خدا زنگ زد مامانم سر نماز بود منم نبودم بابام برداشته انقد باهاشون بد صحبت کرده ک 

آخرم گفته دیگ اینجا زنگ نزنید 

اوخودا خوب دوست نداره ازدواج کنی من شوهر خالم هم همینطور بود برای دخترش همه رو رد کرد و ایرادای عجیب ...

منم کشته مرده ازدواج نیستم ولی حداقل برم باهاشون صحبت کنم 

سلطان قبل رسیدن ب این مرحله رد می‌کنه😂

تک فرزندی؟ تک دختری؟ باباها معمولا بیمارگونه عاشق دخترشونن با مادربزرگ صحبت کن روشنش کنه که خواستگار ...

مرسی عزیزم 

مادربزرگم فوت کرده ولی مامانم خیلی باهاش صحبت می‌کنه اما نمیفهمه

این دعارو به نیت پدرت بخون که با خواستگارات کار نداشه باشه مخالفت نکنه9روز هرروز 14مرتبه اَللّهُم ...

عکس پروفت فقط 🤣🤣🤣🤣جااااانی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم