2777
2789
عزیزم سخته ولی بیخیال باش احترامش رو نگه دار ولی مرزتو باهاش حفظ کنمهم اینه که با همسرت حال دلت خوب ...

بینهایت یه چیزی فراترازتصور

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب وقتی اینطور عذاب میکشی نروو واقعا با بچت برو بیرون طبیعت پارک خوش بگذرون هیچی از خودت و بچت مهم ...

دلم وانمیسته لعنتی عاشق خونمونم عاشق حیاط وباغچمون حس خوب دارم گندمیزنه

دلم تنگ میشه براخونمون🥲

پس عزت نفستو بالا ببر تا با این حرفا سریع نشکنی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
کاش حرف معمولی باشه ببین اینقدمیگه میگه که اشکتودربیاره

مادر شما احتمالا عقده و ناراحتیاشو اینجور خالی میکنه 

رفت و آمدتو کمتر کن و ب دل نگیر ولش کن دست خودش شاید نیس 

نمیدونم چه کاریه همیشه تو گوش مون فرو کردن پدر و مادر دانای کل هستن و هرچی بگن درسته و تجربه دارن و عاقلن و بهمان 

خیر 

پدر و مادر نادون و بی عقل تا دلت بخواد هست هلاکویی میگه 

حالا شمارو نمیگم کلی 

قرار نیست پدر و مادر به چشم دانای کل ببینید بعد هرچی میگن ریشه شو در خودتون جستجو کنید 

یه درصد به این فکر کنید ایشون نمیفهمه و خلاص 

یه خانم مستقل و قوی 
ای بابا فقط احترامش رو نگه دار و طولانی مدت پیشش نمون یعنی در حد سر زدن باشه نه شب و موندن

سالی شایددوسه بارپیش بیادکه شوهرم نباشه بمونم دیگه غلط کنم