2777
2789
عنوان

مردی که سوداش دیپلمه بعد میره خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 191 پست
خب یه ذره فکر کنه بعد بره خواستگاری الان زن ها با همچین شرایطی بخوان میگن چقدر پررو

اصلا ربطی به دیپلم بودنش و سنش نداره شما ازش خوشتون نیمده اینارو بهونه میکنین 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زخم زبون چی ؟‌دارم واقعیت میگم آقا بره خواستگاری خانم مطلقه و هم سن خودش و هم تحصیلات خودش

این واقعیت نیست اولا ... حداقل تو کشور ما که تو هر کوره داهاتی یه دانشگاه ازاد زدن واقعا ارزش تجصیلات کم شده اینو منی میگم که پدرومادرم زمان شاه لیسانس گرقتن که قبول شدن دانشگاه کار هرکسی نبود همین شما با مدرک ارشد چه کار و پیشه ای دارید ؟ و این افکار پوسیده که اون سرتره این سرتره رو دارید ادامه میدید ! تو اقوام ما چندین نفرو داریم که خانما ارشد و دکتری دارن ولی باکسایی ازدواج کردن که  اقایون دیپلمه هستن و درامدشون ده برابر خانمه و دور سرش هم میگردن ثانیا شما درک درستی از زندگی مشترک نداری بنظرم به نفع اون اقاست که باشما ازدواج نکنه و زندگیش هدر نره پون برای یه جدایی که ممکنه برای هرکس پی بیاد اینقدر سرکوفت میزنی 

عزیز اینجوری نگو ممکن طلاق برای هرکسی پیش بیاد .آینده مشخص نیست .میخوای رد کنی رد کن ولی دل نشکن

هر اتفاقی ممکنه برای هر کسی پیش بیاد ولی این دلیل نمیشه شرایط موجود نبینیم 

الان مثلا دختر بر اثر تصادفی ناقص بشه آیا آقا میاد بگه ممکنه برای خودش هم این اتفاق پیش بیاد 

یا همین طلاق برعکس باشه خانم مطلقه باشه خانواده پسر قبول میکنن ؟ اکثرا نه 

اشتباه کرد چون مجبور شد جدا شه ازش

متوجه نشدم ... والا من نمیدونم شما یا استارتر برای کدوم منطقه هستید که اینقدر جداییو عجیب غریب میدونین والا اینجا پدرومادر دوستام هم با احترام جدا شدن از هم و راحت دوباره ازدواج کردن ممکنه برای هرکسی پیش بیاد 

در مورد سن آقایون خیلی خوبه ۷ الی ۸ سال بزرگ تر باشن چون خانم بخاطر نوع لطافت پوست و زایمان و...زودتر شکسته میشه و هرچی سن مرد بالاتر باشه حامی بهتری .

اینکه بمونیم و ببینیم کی سره کی سر نیست، نشون میده برای ازدواج آماده نیستید

اینقدر در ازدواج مسائل مهم تری هست که این ها به چشم نمیاد

این واقعیت نیست اولا ... حداقل تو کشور ما که تو هر کوره داهاتی یه دانشگاه ازاد زدن واقعا ارزش تجصیلا ...

من تو دانشگاه دولتی تو تهران درس خوندم نه تو دهات هایی که فامیل شما درس خوندن 

از ایرانم میرم از دست این خانم های بی اعتماد بنفس راحت میشم 

به خاطر یه ارشد؟شاید آقا سرتر از خانم باشه تو بقیه موارد

اصلا 4 کلاس بیشتر درس خوندن ملاک باسوادتر بودن نیست بعضی خانما یه کارشناسی که میگیرن دیگه فکر میکنن علامه دهرن یک سال که میگذره همه اون درس هایی که خونده اصلا یادش نیست چی بوده یجورایی فقط مدرک هست 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

هر اتفاقی ممکنه برای هر کسی پیش بیاد ولی این دلیل نمیشه شرایط موجود نبینیم الان مثلا دختر بر اثر تصا ...

عزیز دوست پزشکم‌مثال زدم از خانواده مرفه و سطح اجتماعی بالا با زیبایی خیره کننده با آقایی که ۸ سال بزگ تر بود و در دوران عقد جدا شده بود و ارشد داشت ازدواج کرد .اگر این خانم که ۳۳ سال سن داشت هم چنان منتظر کیس دیگه ای می موند شاید فرصت مادر شدن از دست می‌داد. و اینکه آقا از نظر اخلاق و ادب و تعهد مناسب بود و اگر فرصتی برای آشنایی نمی‌داد متوجه این موضوع نمی شد

من تو دانشگاه دولتی تو تهران درس خوندم نه تو دهات هایی که فامیل شما درس خوندن از ایرانم میرم از دست ...

از طرز حرف زدنت معلومه شخصیت و تربیت خانوادت ! تربیتت به کنار عقلت نمیرسه زمان شاه که پدرومادرت چوپونی میکردن تو دهاتتون دانشگاه نزده بودن !  تو تهران درس خوندی ؟ 🤣 باور کن که نهایتا  ازاد ورامینی تازه اگر استان تهران بوده باشی ! از مدل حرف زدنت کلا مشخصه هیچ دستاوردی جز خوردن و خوابیدن و چارتا واحد پاس کردن نداشتی و اصلا برای ازدواج که هیچ حتی برای دوستی معمولی هم لایق نیستی